Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ummmm , eylul gibi cikacakmis, rivayetlere gore dual-core chipset 1.4GHz 1.5 gigabytes of RAM. A 4.5-inch qHD display Mobile BRAVIA Engine 12-megapixel camera with a second generation Exmor R CMOS sensor for taking great photos in low light conditions. Android 2.3 Gingerbread 2500 mAh battery saniye durmam alirim :) http://i2.phonearena.com/images/articles/42993-image/sony-ericsson-xperia-duo-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 triceps askısı da hediyeymiş abi. yaşasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 esh be abicim , esh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kitap gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir smartphone için ekran çok büyük değil mi? ya da elimiz gözümüz mü alışkın değil daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Iphone dan sonra s2 esek gibi gelmisti simdi normal geliyor , iphone cucuk kadar geliyor, bunada alisilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bunlar ne abi laptopumdan buyuk olmaya basladilar bisiler yapsinlarda linux fln kuralim bare artik telefonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Öeh. Hayvanlık artık bu da. 4.5 inç nedir. Dell Streak kadar olmuş alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 iphone ekran büyüklüğü iyi bence. sonuçta bir smartphone ele avuca sığsın cebe girsin istenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu xperialara bayildim ben ya. ben de x8 var gerci ama, o bile süperse bu mükemmeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Daha yeni Arc aldık bu ne şimdi ya. :/ Gerçi Sony eylül diyorsa aralıktan önce de gelmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Nille, x10 kullanıyom ben tavsiye ederim. Ama şu da bi gerçek ki, x8 çok efsane. Konya gelince, 4" zaten mevcut x10, 4,3 baymaz. Ama şekini beğenmedim. ha alır mıyım? Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 4.3" ekranda dalga geçer gibi view more yazıyor bir de ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar