Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu okulda okumus olan veya tanidigi olan var mi aramizda kankulatlar, nedir ne degildir ? gidecek gibi olan bir kardesimiz var da, sorusturuyoruz etrafa. thx =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 guzel okuldur, cok arkadasim mezun ordan. benim ki de kocaeli fen'e gitcek muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 her türlü gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 istanbul fen lisesi mi istanbul üniversitesi fen fakültesi mi lise heralde ne olursa olsun herangi bir büyükşehirin adını taşıyan fen lisesi baya iyidir heralde ya izmir ile ankara en önde geliyor diyebiliyorum bu konuda bir de büyük şehirlere yakın illerin fen liseleri baya iyi olur işte. Fazla düşünmeye gerek yok sanırım fen lisesi tutturuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 istanbul fen lisesi eed, yrmlarnizi bklyrm, tsk arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 En iyi değil mi İstanbul Atatürk Fen Lisesi? Gerçi Ankara puan olarak üstteydi galiba benim zamanımda ama olsun. Gerçi ileride pozitif bilimlerle mi yoksa Hukuk, sosyoloji vs.yle mi ilgilenmek istiyor o da önemli olabilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ankara FL su an en iyi galiba. Salliyor da olabilirim ama bizim zamanimizda bile Izmir ve Ankara Fen daha ondeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar