legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Arkadaşlar makineler internete rutırlı bir modemden giriyorlar yani ana makine yok modem direk olarak ağa takılı ve bizde herhangi bir ağ makinesinden server açmak istiyoruz bunu nasıl gerçekleştirebiliriz(Bu konuda yardım eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ağdamı oynuyacan yoksa router'dan nete mi açmayı düşünüyorsun..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 nete çıkaracağım server i yani başka makineler internet üstünden clientimi alan girebilecek ama modem ağa takılı ana makine söz konusu değil direk olarak modem ağa takılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ağdan nasıl server kurarım yardım edin nete çıkartacağım üstte gerekli açıklamaları yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Arkadaşalr bu konuyada bir baksanız bende sevinsem ve de yeni serverler açılsa yeni arkadaşlıklar başlasa ne dersiniz cevaplarınızı dört gözle beklemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Router'la Sunucu Açmak Hk. buradan bilgi alabilirsin. Eğer olmazsa Click Me![signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 siz biliyorsanız bana yardımcı olursanız sevinirim ama o formuda okumaktayım şimdi o forum işi mi görmezse başka bir yardım alabileceğim birisi varmı cevaplarınız için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar