Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anfi Alacam , Öneriler,Fiyatlar,Bulunacak Yerler , kısaca yardım?


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
İyi bir anfi almak istiyorum , iyi ses versin , gitarın sesleri birbirine girmesin istiyorum , çaldığım şeyden zevk almak istiyorum. Bunun için önerilerinizi , Ankara'da nerelerden bulabileceğim konusunda bilgilerinizi ( gerçi kızılayda adım başı Müzikevi ama nerede ucuza bulurum ) rica edecektim.
Teşekkürler[signature][hline]Eski Xear Yöneticisi
Paticik StarCraft Forumları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar profosyonel bişey istediğine bağlı ne tarz çaldığına bağlı sahne içinde kullanıcakmısın kullanmicaksın ona bağlı daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam başlıyorum :

Marshall 30DFX olabilir [ki bende 100dfx i mevcut gayet memnunum fdd olayı gerçekten çok güzel ayrıca üstünde digital efektlerde mevcut (delay chorus karışık, delay , chorus , flanger) ]

ikinci olarak : Line6 Spider II 112 bu alet gerçekten çok çok güzel bi alet alabiliceksen bunu al derim ama ikinci olarak yazamamın nedeni türkiyede bulamaman bulsan bile 3 katı fiyatına olması.. yurt dışında tanıdığın varsa direk bundan aldır bence (hemde 75watt zaten özellikleri yazıyo tıklarsan)


üçüncü olarak : Behringer V-ampire buda
v-amp olarak bildiğimiz preampların combo hali (bununda iyi olduğunu duydum ama diğerleriyle boy ölçüşemez gibime geliyor)


son olarak : Fender Princeton 65 DSP
buda bildiğimiz klasik fender amfisi yoruma gerek duymuyorum







benim önerebiliceklerim bu kadar bunların hepsi profosyonel olmasalarda kullanışlı aletler diye düşünüyorum ordaki fiyatlara aldanma türkiyede 2 katı olarak düşünebilirsin bu arada marshall almayı düşünürsen bi isfendan sitesine uğramayı unutma kredi kartına taksit yapıyolar güvenilirde (ben burdan almıştım) neyse kolay gelsin sana iyi seçimler..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evrensel müzikevine(izmir caddesi) bi uğra,orada 2. el ucuz amfiler bulunuyo.
0 alacam dşyosan,Zuhal müziğe(hatay sokak) bi bak.O çevrede bolca var.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o line6 spiderII dehşet bi alet. 270 dolara bulabilmen çok zor. ama bulursan çok çok uzun kullanabilirsin. sahneye falan bile çok rahat çıkar.

amfi 10w olsun, 15w olsun sesi onda birine kadar zor açarsın. o yüzden sesi çok açmıyorum 10w alayım gibi bir yanılgıya düşme. ses tonu ve hissi çok farkediyor. bir 50w ile çaldığında zevkten çıldırabiliyorsun, ama 10w'ı at gitsin. ancak çalışmak için olabilir.

bir de taşıma derdi var. 10w-20w arası rahat tanışanabiliyor. mesela bi arkadaşa gitceksin, beraber çalcaksınız. al gitarı sırtına al eline amfiyi atla minibüse git. 50w alırsan kolay değil bu. hem boyu devasa, hem ağır. tam bilmiyorum ağırlığını ama bakman lazım sitelerden falan.

ben de 15w fender frontman var. blues, rock için falan çok uyumlu, ama metal için overdrive'ı yetersiz kalıyor. zaten düşük seslerde distortion sesini pek iyi vermiyor. eh ev içinde de sesi pek açmadığım için sinir olmuştum başlarda. ama sonra farkettim de gain'i çok açıp, drive volumu'ü nerdeyse sonuna kadar kısınca yine fena olmuyor. ama zor iş.

marshall amfilerde bu sorun yok mesela, sesi çok kısık kullansan da o muhteşem marshall tonunu alabiliyorsun. yukarda ryan'ın yazdığı fender hakkında yorum yapamıyorum dolayısıyla ama adam gibi denemeden alma sakın.

sonuç olarak. çok taşımayı düşünmüyorsan, evde yeterli yerin varsa ve ilerde de kullanmayı düşünüyorsan 50w civarında bir amfi alman iyi olur. marshall'lar her zaman süper de, 30w ile 50w arasında dediğim gibi zevk ve ton farkı oluyor. en iyisi denemek derim. behringer kullanmadım ama okuduğum yorumlara göre beğenenler de çok beğenmeyenler de. marshall ve line6 spider ise süperdir. denedim hayran kaldım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...