Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 3 4dk uğraştım güzel oldu ama[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Eh güzel //bencede avatar bu olmalı [Bu mesaj kiddo tarafından 20 Eylül 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kedi avatarını bunna deiştirmeli derim çok uygun olmuş hem aferin chem[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 nasıl ya? bu topic ha? ne ? paranoia mı yaşiorum?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dynamick katılıyorum.Eline sağlık chem neyle yaptın ?[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 güzelmiş :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi ÇEM YETER AMA! bi topic altında toplamayı dene (bende öle yapıodum ama yapmamaya özen gösteriom şincik)[signature][hline]hö?
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kedi kuyruğunu bile sallayamayacak akdar tembel değil miydi :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya bence kuruk dururken daha güzeldi :)bu bir süre sonra gözümü alıo :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 valla yeni topic açmadım eskisi bu sildik tekrar sürüyoruz[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 chem in ne yapmak istediğini anladım bizi hipnotize edip accountlarımızı çalcak yada başka kötü işlere alet edecek bizi bakmayın beyler oh olsun sana chemy[signature][hline]hö?
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dikkat ederseniz bazı şarkılarla aynı ritimde sallanıyor o kuyruk[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 karakedi onu avatar yapmaz kendine 1-avatarını en uzun süredir değiştirmeyen o var bi tek, artık sembolleşti gibi bişe 2-bir kedinin niye kuyruğunu salladığını bilir, karakedi öyle kuyruk sallamaz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kafasına taş yiyen avatarı hekliyerek koymuşlardı[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bidahakisinde karakedi arkaya bakıcak gözleri parlıcak[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: kiddo, 20 Eylül 2004 19:02 tarihinde demiş ki: eru harbi hö? tamam biraz fazla uçmuşum :)[signature][hline]hö?
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Chemical, 20 Eylül 2004 19:04 tarihinde demiş ki: kafasına taş yiyen avatarı hekliyerek koymuşlardı o sayılmaz hekliyerek seni bile normale çevirmek mümkün çünkü :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 orada zaten napıyo bilinmez belkide gerek yokturr:-P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: BlackRose, 20 Eylül 2004 19:13 tarihinde demiş ki: hekliyerek seni bile normale çevirmek mümkün çünkü :D büyük konuşma!![signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 !!!!!![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Eylül 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 natural ve chem arkadaş yada önceden tanışıklıkları vardamı böyle yapıyolar? walla chemin yerinde olsam natural ı bıçaklamıştım her topicte her topicte aaaaa :P
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 herifi 11 yıldır tanıyom heaae[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. [Bu mesaj Chemical tarafından 20 Eylül 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 :D takılıorum sadece alınmiosun dimi chem?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne alınması canım.. u fkcn ashl i wll blw yu up[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Öne çıkan mesajlar