senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 guvercin boku surmezsem gune zinde baslayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 En hoşuma giden göze siyanür damlatılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kaspar said: Salaam alaikum sebepsizce anırdımm sfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Barmen, yazar'ın aynısından ver bana da. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Loxias said: "Oysa, eskiden bir Müslüman giyim tarzıyla 2 kilometreden tanınırdı. Şimdi küresel giyim ve yaşam tarzları arasında bir erkeğin Müslüman olup olmadığını anlayana kadar ömür bitiyor. " şu 3 satırda bile adamın dünya din görüşü anlaşılıyor. yazık bende buna benzer bir şeyler yazmaya gelmiştim. edit: haa bir de "zamanın efendisi kitabı gendaş yayınlarından çıkmış son kitabıdır, ve bülent akyürek bu kitabı bir gecede yazdığını beyan etmiştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ulan bu kadar muhendisiz biriniz de cikip ucgenin ic acilari esit olmak zorunda degil dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 eileithyia said: Sakalsız, bıyıksız, cüretkâr erkeklerin arasında sanki bir penis müzesinde geziyor gibiyiz sokaklarda. şairaneymiş nasi bir ortam arkadas bu. surtture surtture... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 said: ... Güzellik zehirdir! Yüzlerce yıl yılan ile kadının yan yana anılması bilimsel olarak ispatlanmak üzere... lan küfür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Esh said: nihat doğanın köşe yazarı olmuş hali lan ahahah Uhaha bu yorum cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bide bu herifler para kazanıyorlar.ona tilt oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 said: Erkekler geometri dersinden sınıfta kaldı. Üçgenin iç açıları eşittir ama modern erkeğin içindeki üç açı ne oldu biliyor musunuz? Din, kadın, para! Hepsini toplayınca ortaya ne çıkıyor farkında mısınız? Üçgenin iç açıları toplamı 180'dir. 1+8+0=9 180/9=20 1'le 0'ı yanyana yaz 10 10-8=2 2x20=40 YAPAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vaperon said: Barmen, yazar'ın aynısından ver bana da. :D http://i.imgur.com/pLP68.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar