elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Spexy, 22 Eylül 2004 22:34 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 22 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki: ana sınıfından bi ark.ım war hala dostuz ve göru$uyorus.anaokulu-ilkokul(aynı sırada :) otururduk)-ortaokul(yanımda bazen önumde otururdu)da beraberdik ark.la ve $uanda aynı lisedeyiz.gerçi ben süper lise bölumunde o normalde ama yinede göru$uyorus onun yerı bende çok ayrı. lisede de çok güsel dostluklar olur.en azından ben öyle bi dost buldum; spexy ciğimi :) hani insanı bi hayvan sevgisi kaplar ya bende seni öle sevdim carlicim ama hangimiz hayvan degilis mauhsuh Sen biras gıllısın o ayrı muahahah kopardın spexi[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kıllıyım ,mutluyum :-p hani laf atardım eski günlerin hatrı çok hele hzrlık alla alla :) p.s: sanki 20 yıl önce tanı$tık :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 22 Eylül 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
_painkiller Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hepsi yalan bence paticik de kazanılır (reklam yapmıyorum)[signature][hline]if u have a pain you must ask me ! [Bu mesaj _painkiller tarafından 22 Eylül 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bi keresinde hiç unutmam hocva pyroyu sınıftan attı ardından hocam benide atın bende konutum diom maksat savunmak degil, atılmak hoca atıo yok yazmıo neyse işte bizi attı beklin kapının önünde dio bizde vınnn bahceye ogunde ing 4 saat biz 4 saat mac yaptık bahcede en sonunda ders bitti hocam biz geldik dedik meger hoca bakmıs kapının önünde yokmusuz nası kıvırdık bi bilseniz... Bi kerede cetvel alıcas müdürn odasından işte gittik dersten cıktık baktık bahcede arklar basket oynuo 15 dk takıldık onlarla cetveli götürdük hocaya... sonra müdür işiniz bitince getirin dedmişti die bi daha cıktık gene baskete gittik lise arklıgu baska oluo ya fırlama lık coook[signature][hline]:)))))
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: _painkiller, 22 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki: hepsi yalan bence paticik de kazanılır (reklam yapmıyorum) iste son nokta[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Spexy, 22 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: maksat savunmak degil, atılmak sözümü geri aldım lisede kazanılmıyormu$ :-p en azından kemerle adam dövmedim senin gibi lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 şimdi kemer olayı farklı orada kullanıcak alet yoktu AMA kemer kullanmak her yigidin harcı degildir bende bi kemer tutkus basladı zaten nick kemer oldu ondan sonra :) her neyse Bikerede cok konusuos diye hoca kalem fırlatmıstı pyr0ya oda kitabı kalkan görevinde kullnmıstı Parrying 100.0 :)[signature][hline]:)))))
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 okul maceraları başka yere...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bilmiyom falla umarım ot geçmez üni :)[signature][hline]Boo
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hepsi bu pyr0 yüzünden :)[signature][hline]:)))))
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 adam baltaladı kactı ya :)[signature][hline]:)))))
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim lisede kazandıklarım genelde iyi dostluklar oldu ancak nefret etmem gereken de çok kişi oldu ve ilk fırsatta hepsinin kafasını keseceğim.lisede bu son senem ancak özlemeyeceğim şeylerin sayısı özleyeceğim şeylerden fazla.o yüzden üniversitenin daha iyi olduğunu düşünüyorum insanlar daha olgun.hem arkadaşlık hem de aşk ilişkileri çok daha düzgün bir biçimde ilerleyebilir bence üniversitede.bunu da hazırlık atlayıp 4 senede bitirecem kazanınca zevkii .çıkaramayacam:) liseye başlayalı 2 sene oldu bu sene bitiriyorum anlamadım bile:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
odchu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 en iyi anlaştığım kişiler ilkokuldan... 14 yıl olmuş be; yaşlandık.. ve tabii ki liseden, ünide herkes kendi halinde gibi.. [signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 23 Eylül 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 fizbozun dediği gibi insnana göre değişir ama genelde üni de iyi dost grçek arkadaş bulmak zor çünkü bir hayat mücadelesine girmişsindir ve bu mücadelede her insan senin için basamaktır tanii en iyi arkadaşlarım dostlarımı ben lise sıralarında tanıdım ve übnniversiteden gelecekte hiç bir arladaşımla görüşmeyecek olsam bile lise tayfamla görüşeceğim tabii henüz ünide kazıkatan biri çıkmadı karşıma.. belki de ben şanslıyımdır[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
wraog Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Belli olmaz.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ortaokullise rules sonrasinda o kadar bi yakinlasma olmuyo bence. olgunlasmis oluyo insanlar cunku[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
uncla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Maedhros_Laorx, 22 Eylül 2004 19:31 tarihinde demiş ki: bu sene üniversiteye girmiş biri olarak soruyorum.Bu laf doorumu? bu bi kural değilki abi evet veya hayır diyesin belki çok iyi dostlar çıkar karşına,belki çıkmaz..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yok oyle bir sey universitede kazandigin arkadaslarin %80 serefsiz %10 olsada olur olmasada diger %10 iyi arkadastir ama en iyi arkadas diye bir genelleme yapilamaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 lise ownz j00! üniversitede hem biraz büyümüş oluyo insan. oysa lise civarında daa esnek oluyosun. bunun da bi etkisi var. hırs şampiyonası ortamı üniversitede daa fazla. bi de aynı konuya yönelmiş olmak da her zaman iyi bişi olmuyo. güzel sanatlardan mesela pek fazla arkadaş edinilmediini biliyom ben. hepsi haset şampiyonu olmuşlar, "bok gibi çiziyo adam" "o popülist" falan gibi abuk subuk şeyler. valla askerde güzel bi ortam oluşabilir diye düşünüyorum ben bi de.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla pazartesi başlıyo okul. yakında anlarız doğru mu değil mi? ama şu anki arklarımla yeterince samimiyim ve bir çoğuyla kopacağımı zannetmem. tabiki ünide de arkadaş edinecez ama değil fazlası bu kadar bie yakın biri çıkarmı bilmiyorum. bakalım görecez.[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm
Öne çıkan mesajlar