Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunca zamandır boşa kasmışız para kazanacaz diye...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 22 Eylül 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
Benim için dantel sadece TVlerin üzerindeki süstür, başka da birşey değildir.

O yüzden Anne Pati yerine Baba Pati yazıyor be Absolut.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
İnsanların işlerini küçümsemeyin arkadaşlar.. Her işin bir sürü zor yanı ve emek isteyen tarafı var.. Bir adam hiç okumamış olabilir ama torna ustasıdır 4 milyar maaş alıyodur.. Sizde boğaziçi bilg. bitimrişsinizdir 2 milyar alıyosunuzdur. Bunahaksızlık diyemessin. Bu o adamın vakıf olduğu işteki üretkenliği ile sizin vakıf olduğunuz alandaki üretkenlğinizle doğru orantılıdır..
Yani adam daha akıllıdır, daha prtik zekalıdır. Siz daha mankafasınızdır , fark buradan çıkar...
Unutmayınki nice okumamış insan iş bulamıyor ve nice boğaziçi mezunu insanda milyarlar içinde de yuzuyo.. Boyle bir gerçekte var.. Aradaki radikallikler gözünüze batmasın. Hatta o insanları görüp biraz feyz alın.. Yani yetenek veya iş bitiricilik vardır birşey vardır. O farkediyordur.
Veyahut hiçbiri olayabilir kendini çok iyi pazarlıyodur. Adamın sadece orada olması para ediyodur. Bir sürü ihtimal olabilir. Hiç bir zaman kendinizi başkasıyla kıyaslamayın, o zaman yükleselemessiniz. Heleki başka bir alan ile kendi alanınızı hiç kıyaslamayın...
Burada verdiğim isimler tamamen örnek amaçlı.. Aradaki farkı kapın diye..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....

[Bu mesaj nedanko tarafından 23 Eylül 2004 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nedanko yazdıkların gerçekten çok güzel ama burayla biraz alakasız olmuş gibi. yazılanlar biraz geyik biraz şaşkınlık :) Tanıdığım insanlarla ilgili birşey yazdım buraya iş ya da insan olarak genelleme yapmadım.

Kaldıki istediği kadar yetenekli olsun Bone'un bahsettiği 4.5 milyar ya da benim bugün duyduğum -kardeş indirimli hali- 1 milyar 750 milyar olan bu örtülerin/takımların fiyatlarının gerçekten abartıldığını, bir süre sonra zevkten çıkıp -bir kesim- kadınlar için hastalık derecesine geldiğini ve bu gidişle kısa zaman içinde popstar, topstar, akademi türkiye ile yarışabilecek duruma geleceğini düşünmekteyim.

Bu nedenle -kendi yazdığımı tekrar okuyarak- bir kez daha YUH!! diyorum ve anneme yeni bir model sormaya(!) gidiyorum :D[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
iyide herkes bu isi yaparsa fiyatlari duser . bence konuyu afise ederek iyi yapmamissin ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
eheh başka ilginç bişi söyliim ben, bursa'da hayvansı bi şirket 4.5 milyar maaşla çalışçak gaz altı kaynakçısı arıyor. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
said:
Solomnus, 22 Eylül 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Peki jigaloluk yasalmı? Ve sorması ayıp seans başına ne kadar alıyolardır? Yoksa üni falan hikayemi?

yasal tabii, ehliyet alıyor; sertifika programları var..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
ne entel ne dantel ne de jigololuk işinde paraya yok. en iyisi kapkaçcılık bu devirde.Kurbanını iyi seçtikten sonra 2 depar at bahtına ne çıkarsa....[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;)))
  • Yeni Oluştur...