Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunca zamandır boşa kasmışız para kazanacaz diye...

kavel

Öne çıkan mesajlar

İnsanların işlerini küçümsemeyin arkadaşlar.. Her işin bir sürü zor yanı ve emek isteyen tarafı var.. Bir adam hiç okumamış olabilir ama torna ustasıdır 4 milyar maaş alıyodur.. Sizde boğaziçi bilg. bitimrişsinizdir 2 milyar alıyosunuzdur. Bunahaksızlık diyemessin. Bu o adamın vakıf olduğu işteki üretkenliği ile sizin vakıf olduğunuz alandaki üretkenlğinizle doğru orantılıdır..
Yani adam daha akıllıdır, daha prtik zekalıdır. Siz daha mankafasınızdır , fark buradan çıkar...
Unutmayınki nice okumamış insan iş bulamıyor ve nice boğaziçi mezunu insanda milyarlar içinde de yuzuyo.. Boyle bir gerçekte var.. Aradaki radikallikler gözünüze batmasın. Hatta o insanları görüp biraz feyz alın.. Yani yetenek veya iş bitiricilik vardır birşey vardır. O farkediyordur.
Veyahut hiçbiri olayabilir kendini çok iyi pazarlıyodur. Adamın sadece orada olması para ediyodur. Bir sürü ihtimal olabilir. Hiç bir zaman kendinizi başkasıyla kıyaslamayın, o zaman yükleselemessiniz. Heleki başka bir alan ile kendi alanınızı hiç kıyaslamayın...
Burada verdiğim isimler tamamen örnek amaçlı.. Aradaki farkı kapın diye..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....

[Bu mesaj nedanko tarafından 23 Eylül 2004 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko yazdıkların gerçekten çok güzel ama burayla biraz alakasız olmuş gibi. yazılanlar biraz geyik biraz şaşkınlık :) Tanıdığım insanlarla ilgili birşey yazdım buraya iş ya da insan olarak genelleme yapmadım.

Kaldıki istediği kadar yetenekli olsun Bone'un bahsettiği 4.5 milyar ya da benim bugün duyduğum -kardeş indirimli hali- 1 milyar 750 milyar olan bu örtülerin/takımların fiyatlarının gerçekten abartıldığını, bir süre sonra zevkten çıkıp -bir kesim- kadınlar için hastalık derecesine geldiğini ve bu gidişle kısa zaman içinde popstar, topstar, akademi türkiye ile yarışabilecek duruma geleceğini düşünmekteyim.

Bu nedenle -kendi yazdığımı tekrar okuyarak- bir kez daha YUH!! diyorum ve anneme yeni bir model sormaya(!) gidiyorum :D[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh başka ilginç bişi söyliim ben, bursa'da hayvansı bi şirket 4.5 milyar maaşla çalışçak gaz altı kaynakçısı arıyor. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 22 Eylül 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Peki jigaloluk yasalmı? Ve sorması ayıp seans başına ne kadar alıyolardır? Yoksa üni falan hikayemi?

yasal tabii, ehliyet alıyor; sertifika programları var..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...