Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hede hödö hede hödö bu ne abi? yürüyün dantel imparatorluğu kuralım lol[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Benim için dantel sadece TVlerin üzerindeki süstür, başka da birşey değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Absolut, 22 Eylül 2004 23:10 tarihinde demiş ki: Benim için dantel sadece TVlerin üzerindeki süstür, başka da birşey değildir. O yüzden Anne Pati yerine Baba Pati yazıyor be Absolut.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Donun dantelli olanı makbüldür.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bi salon takimi ormek icin ne kadar zaman gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 İnsanların işlerini küçümsemeyin arkadaşlar.. Her işin bir sürü zor yanı ve emek isteyen tarafı var.. Bir adam hiç okumamış olabilir ama torna ustasıdır 4 milyar maaş alıyodur.. Sizde boğaziçi bilg. bitimrişsinizdir 2 milyar alıyosunuzdur. Bunahaksızlık diyemessin. Bu o adamın vakıf olduğu işteki üretkenliği ile sizin vakıf olduğunuz alandaki üretkenlğinizle doğru orantılıdır.. Yani adam daha akıllıdır, daha prtik zekalıdır. Siz daha mankafasınızdır , fark buradan çıkar... Unutmayınki nice okumamış insan iş bulamıyor ve nice boğaziçi mezunu insanda milyarlar içinde de yuzuyo.. Boyle bir gerçekte var.. Aradaki radikallikler gözünüze batmasın. Hatta o insanları görüp biraz feyz alın.. Yani yetenek veya iş bitiricilik vardır birşey vardır. O farkediyordur. Veyahut hiçbiri olayabilir kendini çok iyi pazarlıyodur. Adamın sadece orada olması para ediyodur. Bir sürü ihtimal olabilir. Hiç bir zaman kendinizi başkasıyla kıyaslamayın, o zaman yükleselemessiniz. Heleki başka bir alan ile kendi alanınızı hiç kıyaslamayın... Burada verdiğim isimler tamamen örnek amaçlı.. Aradaki farkı kapın diye..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... [Bu mesaj nedanko tarafından 23 Eylül 2004 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Biraz karışık olmuş ama 60 saate varan uykusuzluğa verin.[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: wraog, 23 Eylül 2004 00:36 tarihinde demiş ki: Donun dantelli olanı makbüldür. Bu saatten sora yaşamamıorm.Öldüm yane bu post'tan sora. LOL[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 *!Sırıtır*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 nedanko yazdıkların gerçekten çok güzel ama burayla biraz alakasız olmuş gibi. yazılanlar biraz geyik biraz şaşkınlık :) Tanıdığım insanlarla ilgili birşey yazdım buraya iş ya da insan olarak genelleme yapmadım. Kaldıki istediği kadar yetenekli olsun Bone'un bahsettiği 4.5 milyar ya da benim bugün duyduğum -kardeş indirimli hali- 1 milyar 750 milyar olan bu örtülerin/takımların fiyatlarının gerçekten abartıldığını, bir süre sonra zevkten çıkıp -bir kesim- kadınlar için hastalık derecesine geldiğini ve bu gidişle kısa zaman içinde popstar, topstar, akademi türkiye ile yarışabilecek duruma geleceğini düşünmekteyim. Bu nedenle -kendi yazdığımı tekrar okuyarak- bir kez daha YUH!! diyorum ve anneme yeni bir model sormaya(!) gidiyorum :D[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehe model sorma kısmı geyik tabiki :-p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 iyide herkes bu isi yaparsa fiyatlari duser . bence konuyu afise ederek iyi yapmamissin ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eheh başka ilginç bişi söyliim ben, bursa'da hayvansı bi şirket 4.5 milyar maaşla çalışçak gaz altı kaynakçısı arıyor. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Solomnus, 22 Eylül 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Peki jigaloluk yasalmı? Ve sorması ayıp seans başına ne kadar alıyolardır? Yoksa üni falan hikayemi? yasal tabii, ehliyet alıyor; sertifika programları var..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhn18 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ne entel ne dantel ne de jigololuk işinde paraya yok. en iyisi kapkaçcılık bu devirde.Kurbanını iyi seçtikten sonra 2 depar at bahtına ne çıkarsa....[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar