Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Beyler bende yeni bi sistem almayı düşünüorum. Araştırdım ama herkes kendi sistemini kendi threadinde belirtmiş, bende ööle yapiim dedim.. Buyrunuz; İşlemci:AMD Athlon 64 3200+ (512K, 2200MHz, S754)-270$ Anakart:ASUS K8V Deluxe (K8T800,GLAN,SATA,WiFi)-135$ Ram:2xKINGSTON DDR400 512MB-2x100=200$ Ekran Kartı:ASUS 256MB AX800XT(Radeon X800-XT)-580$ Sabit Disk:SEAGATE 200GB 7200RPM 8MB SATA-145$ Ses Kartı:CREATIVE SoundBlaster Audigy LS-55$ Hoparlör:CREATIVE INSPIRE T5400-110$ Kasa:ASUS TA210 300W Siyah-70$ Şimdi genel olarak üniversite ödevlerini, olaylarını halletmeyi ve oyun oynamayı düşünüorum. Ondan işlemci, ram ve ekran kartı olayını abarttım.. Kaliteli bi sistem olmasını istiorum. Sizce bu sistem ii midir? İçinde tavsiye etmediğiniz parça(lar) var mıdır? Ya da yakın fiyatlarda daa güzel parçalar? Yardımlarınızı bekliorum.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Not: Monitör konusunda ise hala kararsızım. Onu da paticie yazdım. O konuda bilgisi olanlar da burdan yardım ederlerse sevinirim.. http://forum.paticik.com/view.php?id=30171&page=3[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 20 Eylül 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eğer oyun oynıcam diosam kesinlikle intel sistemi kur.Prescot 3.0 190 dolar oldu şu anda.yanına bide asus p4c800 al.anakart ve işlemcin bunlar olsun....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hayır bence 64 bit amd işlemci çok iyi bir seçim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 http://www17.tomshardware.com/cpu/20040106/index.html İçinde Intel tarafında en yüksek "Pentium 4 3.2GHz" ve AMD tarafında en yüksek "Athlon 64 3400+" işlemcinin yeraldığı toplam 16 işlemci testi var. Ama aralarında bizim "Athlon 64 3000+" yok. Ancak bunuda tahmin edebiliriz. Bunlardan sadece birinde Athlon 64 3400+ overclock edilmiş olarak değerlendirilmiş. Dolayısıyla, overclock'suz halleri geçerli sayarsak, karşımıza 15 adet işlemci çıkıyor. Overclock edilmemiş işlemcileri referans alarak bir değerlendirme yapar isek; benchmark'ların sonucunda, "Genel veya Toplam Performansta" "Intel Pentium 4 3.2Ghz" işlemci en iyi sonucu almış. Yapılan 44 benchmark testinin sonucunda genel performansı anlayabilmek için; her bir benchmark'ta en iyi performansı almış değeri, yüzdesel olarak "% 100 başarı" olarak kabul edip, diğerlerini buna göre orantılayınca şöyle bir sonuç ortaya çıktı; http://img46.exs.cx/my.php?loc=img46&image=cpu.gif Bu 44 benchmark testin sonucunda; "Intel Pentium 4 3.2Ghz" işlemci 26 testte en iyi, "AMD Athlon 64 3400+" işlemci de 12 testte en iyi olabilmiş. Benchmark sonuçların toplamını daha iyi anlayabilmek ve değerlendirebilmek için yukarıda yaptığım "yüzdesel başarı" değerlendirmesi sonucunda; "GENEL/TOPLAM PERFORMANSTA" birinci -% 95.32 başarı ile Intel Pentium 4 3.2GHz, ikinci -% 91.59 başarı ile Intel Pentium 4 3.0GHz, üçüncü - % 89.96 başarı ile AMD Athlon 64 3400+, dördüncü - % 88.02 başarı ile Intel Pentium 4 3.06GHz, beşinci - % 87.11 başarı ile Intel Pentium 4 2.8GHz çıkmıştır. Sevgi ve saygılarımla...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yannız AMD 64'ler 64 bitlik sanırım. (Pek annamıorum ama daa yakın zamana kadar bütün işlemciler 32 bitlikti..) Gerçi şu an işletim sistemleri 64 bitlik işlemci desteklemio ama ya destekleyen işletim sistemleri çıkınca? Sanırım pentiumlar 64 bitlik deil.. Çok büyük fark olacak mı? Yani bu duruma göre AMD alsam mı? Değer mi? [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 20 Eylül 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 up[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Beyler işlemci konusunda yardım edin lütfen. Sizce ne almalıyım?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Herşeyin en iyisini almaya geyret ediyosun ve anladığım kadarıyla para sıkıntın yok :) P4 extreme edition al.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 oha o işlemciye verceğin parayla sistem kurursun bea...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya gerçekten bu sisteme bu kadar para harcamaya niyetliysen bence güzel bir sistem olmuş hemen al derim ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar