jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 warmı acaba? turk warmı yoksa sole yakınlarda bıyerde burda cok pahalıda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 kaykay satan yer diyosan akmerkez de var bi tane kaykay satan yer. ayrıca istiklal de sisley ın icinde ayrı bi maaza gibi satan yer var fiyatlar genelde 180$ dan başlıyor. nette bilemicem her yerde vardır bence de nette daha ucuzda gorunse kargosuyla aynı fiyata gelir. akmerkezdeki yerde baya bi kaykay vardı bird house felan. illa netten diyosan var çoğu kaykay markasının kendi sitesinde siparis formu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ne anlarsiniz su kaykaydan falan yaf gevur isi gidin kaveye batak atin en guzeli...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ama ıste turkıyedekı fıyatları yok fazla oluyo bende tepe natulıus da baktım board sadece 100$ dı nese ablam bakcak ingilterede o .[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evt işte trucklarda 30$ civarı olması lazım kargosuyla 170-180 $ ediyo işte ama ablan ingiltere deymis oradan al kesinlikle 40$ vermekten kurtulursun[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya ben tepe de ıste truck lar 55$ lar tekerlerın tanesı 12$ dı yuh dedım 260$ a fılan gelıyodu ehe nese alıcaz bakalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 mesela ben istten sisley den aldım powell trucklar destrucio 180$ mı 200$ mı ne tutmuştu. Sen birdhouse baktıysan bird house öyle ne de olsa tony hawkın sponsoru yani[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 arklar dedı ıng. skate cenneti diye bir baksında ablam ondan sonra karar vercem bu arada pm den icq nu versene konusalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evt yani us 1 ingiltere 2 pro skaterların hepsi ya ingiliz ya amerikan o yüzden öyle çoğu şehirdede en az bi skate park bulunuyo oralarda aaah ah[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Tam olarak yerini bilmiyorum ama Bağdat Cadın oralarda Rossignol var. Geçen sene oradan skate almıştım. Board 80 dolardı tracki hatırlamıyorum ama 30 fln.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar