Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ben Xp yi sırf Cpu yu iyi kullanıyo diye kurdum kurduğumdan beri pişmanım. Diyelim Patide konu okuyorum ekranı aşağıya kaydıcam cpu kullanımı %100 e kadar dayanıyor böyle takıla takıla iniyor beni deli ediyor ne yapıcam ne edicem yardım lütfen kafayı yemeden teşekkürler şimdiden[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hafızan çok mu düşük, ya da sanal belleği mi kapadın?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 valla xp kurana kadar hiç bi sorunum yoktu 256 mb ramim var falan filan işte 1 gb harddisk boş xp yi kurduğum yerde sorun olmaması lazım svchost.exe özellikle %50 den yüksek oluyor sürekli[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kafayı yemek üzereyim yokmu bilen off[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ilk olarak svchostun kullanımının çokluğundan bahsettiğin için trojan olmasından şüpheleniyorum...ama 1gb lık harddisk de etkileyebilir....[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 256mb ram xp için minimum değerdir ama bu kadar yavaş olmaması lazım sistemin, virüs falan olabilir. AntiVir ile bir tarat bakalım. Bu arada 1gb boş alan da az bence. Sanal belleği maksimuma getir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben de 256 ramle kullaniyodum sorun cikarmiyodu. bence sorun 1gb olmasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya bir çok kişinin başına gelmiş heralde. bir şeyler cpu yu gereksiz kullanıyor asma bulamıyorum. antivirüs yaptım yok birşey. sanal belleklede alakası olduğunu sanmıyorum[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 system restore u off'a al. belki de bu sorun yaratiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 biraz detaylı anlatsan hayatımda ilk kez xp kuruyorum şu an ehe[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 precan sen ekran kartı sürücülerini adam gibi yükledin mi? scroll yaparken uyuzluk yapabiliyor aksi taktirde. ha yok yukarda yazdığın sadece örnekse, her şekil yavaşlıyorsa bilemiyorum. xp biraz daha hızlı açılıyor ama 98'e göre çok hızlı falan değil, hele düşük ram'de hiç değil. ama yine de xp'den vazgeçmem.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sanal bellek ayarlarını nası yapcam kac olmalı ???[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bende de oluyodu sonra format attım düzelmedi uğraşmadım bende kendi kendine düzeldi. %100 den hiç inmiyodu aşşağı bende. Kablonet kullanıyosan usb den bağlama ben de onu çekince düzeliyodu ama şimdi hiç bişi yapmama gerek kalmıyo kendi kendine düzeldi[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ctrl+alt+del orda Processes tabında hangi programın cpu'yu fazla kullandığına bak. Bende explorer.exe bazı klasörlere girince yamuluo kullandığı memory artıo sürekli ve cpu'yu 99 kullanıo. Çözemedim neden olduğunu daha. Explorer.exe yi sonlandırıorum sonra tekrar çalıştırıorum new task'den düzelio makina. Gerçi makina 14 gün 10 saat 47 dakikadır açık :D NOT: xp'nin ram kullanımına laf söyletmem. 14 gündür açık ve daha program yanlış işlem yürüttü hatası almadım. Bu arada 2 dvd'yi divx'e çevirdim. Capture yaptım, oyun indirdim kurdum oynadım, uninstall ettim, bayağı yardırdım yani banamısın demedi :D Zaten DC++'den paso bişiler indirio :D [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 Eylül 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Driver kaldirim derken sistem dosyası sildim maf oldu makine. Win98 cd siyle açmaya kalktım olmadı. Biostan boot from cd yapim dedim biosun şifreyi hatırlıyamadım. Kasayı açıp pili çıkartıp geri taktım falan filan. SOnra direk format ve şimdi düzeldi lol[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar