Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bak işi bilen adamlar geldi işte bella bizi şaşırtmaya calısıyor inanmadık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 valla o senin tabirinle bardan kız "düşüren" yakışıklı ama suskun erkek muhtemelen zeka ortalaması düşük bir kız "düşürmüştür." ya her kız ayrı cins, stratejik olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: öyle değil bence, istersen dünya yakışıklısı ol ağzın laf yapmıyosa, 2 muhabbet edemiyorsan, mizah anlayışın rezilse çöpsün yani. diğer tarafta ise, neden ortalama tipleriyle fakat komik oldukları ve ağzı iyi laf yaptığı için güzel kızlarla çıkıyolar sanıyosunuz.ağzın laf yapmasına da gerek yok , kızlar konuşmaya bayılıyorlar iki soru sor sabaha kadar anlatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 niye öm geliyo habire ya yeni sistem falan mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya ha bardan düşüürdü ha cafeden ha okuldan nerden düştüğü önemli değil.akıllı kızlar şebeklerle birlikte oluyorsa çok vahim. bir adam şebeklik yapmak zorunda değil yani.kız için komiklik şakalar mı yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 akıllı kız ne lan temiz bok gibi. sandbox kız var themepark kız var. akıllı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bella gene ben her boku biliyorum hallerinde, fazla takilmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 öyle bir iddiam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 akıllı kız sistemi yeni ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ginaly2 said: hepimiz şişmanız. zayıf olanlar da 3. sınıf fakir basçı. o benim işte!!! zayıf ve fakir olan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: öyle değil bence, istersen dünya yakışıklısı ol ağzın laf yapmıyosa, 2 muhabbet edemiyorsan, mizah anlayışın rezilse çöpsün yani. diğer tarafta ise, neden ortalama tipleriyle fakat komik oldukları ve ağzı iyi laf yaptığı için güzel kızlarla çıkıyolar sanıyosunuz. Valla bneim gozlemim boyle degil. Lisedeyken boyleydi galiba durum da su an gayet parasi olanlar onplanda. Yani kiz toplu tasima derdinden falan kurtuluyor. Fark etmeden etkiliyor bunlar kizlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: niye öm geliyo habire ya yeni sistem falan mı geldi? yok herkes sana hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 iyi AI kasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şey mi bu ayarlıyosun gidiyo lazanya yapıyo kısır yapıyo sufle yapıyo akıllı fırın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Cons said: Bella said: niye öm geliyo habire ya yeni sistem falan mı geldi? yok herkes sana hasta HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben hem tipsizim hem sessiz bir olay olmuyor bundan kelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: ya ha bardan düşüürdü ha cafeden ha okuldan nerden düştüğü önemli değil.akıllı kızlar şebeklerle birlikte oluyorsa çok vahim. bir adam şebeklik yapmak zorunda değil yani.kız için komiklik şakalar mı yapıcaz Adam hakli. Yakisikli degil ama sempatik olayi bitti kalmadi. Anca meric oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Pewpew said: ben hem tipsizim hem sessiz bir olay olmuyor bundan kelligel ben bağırtayım seni HAHAHAH bak benim gibi komik olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 param da yok onlara ek, daha nolsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Cons said: Bella said: niye öm geliyo habire ya yeni sistem falan mı geldi? yok herkes sana hasta of laf atayım da ne atarsam atayım içerik önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aquila said: param da yok onlara ek, daha nolsun lan. gel vereyim sana onbin dolar bana da bul lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: Cons said: Bella said: niye öm geliyo habire ya yeni sistem falan mı geldi? yok herkes sana hasta of laf atayım da ne atarsam atayım içerik önemsiz. şaka yaptım ya çok seviyorum ben seni artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Deacon said: Valla bneim gozlemim boyle degil. Lisedeyken boyleydi galiba durum da su an gayet parasi olanlar onplanda. Yani kiz toplu tasima derdinden falan kurtuluyor. Fark etmeden etkiliyor bunlar kizlari. e yani.. kadının yapısının getirdiği bi olay ama bu. hani çok yadırgamıyorum. kaldı ki tüm insanlar için geçerli bile denilebilir. benim bi ara cidden hiç mi hiç param yoktu. abi etrafımda kimsecikler yoktu. gerçekten forever alone kalmıştım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar