Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgiliniz var mı?

yav

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

öyle değil bence, istersen dünya yakışıklısı ol ağzın laf yapmıyosa, 2 muhabbet edemiyorsan, mizah anlayışın rezilse çöpsün yani.

diğer tarafta ise, neden ortalama tipleriyle fakat komik oldukları ve ağzı iyi laf yaptığı için güzel kızlarla çıkıyolar sanıyosunuz.
ağzın laf yapmasına da gerek yok , kızlar konuşmaya bayılıyorlar iki soru sor sabaha kadar anlatsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

öyle değil bence, istersen dünya yakışıklısı ol ağzın laf yapmıyosa, 2 muhabbet edemiyorsan, mizah anlayışın rezilse çöpsün yani.

diğer tarafta ise, neden ortalama tipleriyle fakat komik oldukları ve ağzı iyi laf yaptığı için güzel kızlarla çıkıyolar sanıyosunuz.

Valla bneim gozlemim boyle degil. Lisedeyken boyleydi galiba durum da su an gayet parasi olanlar onplanda. Yani kiz toplu tasima derdinden falan kurtuluyor. Fark etmeden etkiliyor bunlar kizlari.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya ha bardan düşüürdü ha cafeden ha okuldan

nerden düştüğü önemli değil.akıllı kızlar şebeklerle birlikte oluyorsa çok vahim.

bir adam şebeklik yapmak zorunda değil yani.kız için komiklik şakalar mı yapıcaz

Adam hakli. Yakisikli degil ama sempatik olayi bitti kalmadi. Anca meric oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Valla bneim gozlemim boyle degil. Lisedeyken boyleydi galiba durum da su an gayet parasi olanlar onplanda. Yani kiz toplu tasima derdinden falan kurtuluyor. Fark etmeden etkiliyor bunlar kizlari.

e yani.. kadının yapısının getirdiği bi olay ama bu. hani çok yadırgamıyorum.

kaldı ki tüm insanlar için geçerli bile denilebilir. benim bi ara cidden hiç mi hiç param yoktu. abi etrafımda kimsecikler yoktu. gerçekten forever alone kalmıştım hani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...