deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kız sayısı fazla olan mühendislik mühendislikten sayılmaz, araştırın bakın hak vereceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 codename_curse said: sayısal dersler de alacaklar mı :D sosyoloji sayısal araçlara baya bir dayanır aslında ileri matematik olsun, istatistik olsun çok önemlidir. Ama bir sosyoloji öğrencisi çıkıp bilinçsizce biz de istatistik görüyoz yeaa ne alaka yaa felan diyebiliyor maalesef. Öte yandan fizik mühendisliği hacettepe'de de var. Benim eniştem ordan mezun. Adam baya bilim adamı oldu yav. Biyofizik kısmına yöneldi. Doktorasını ege tıp fakültesine bağlı falan yaptı bir değişik bilim kafaları işte. Şimdi yeni gönderdik almanya'ya 3 yıllık projeye kapak attı. İyi yani. Düz fizik bölümü mezunu olsa bilmem nasıl olurdu. Ayrıca kaderin işine bak ki benim fen lisesi mezunu çalışkan ablam odtü kimya müh.'ni 0.5 puanla kaçırıp hacettepe'ye 2.sıradan giriyor. Fizik mühendisliği ise aynı okulun en düşük puanlı bölümü böylece tembel eniştem de oraya giriyor ve da taaaaaaaaa.... yaa işte öyle bu işler. [hr] la bu arada ben bu konuyu 3 gündür açılan mühendislik konularına dönen tartışmalara hitaben espri olsun diye açmıştım ahahah baya ciddi tartışmalar dönmüş gene kaçla göz arasında ya HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dandik bölüm okuyan şarkitlere kız vermedikleri için böyle bi yola gitmişler bizim kızı mühendise verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar