rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Arkadaşlar warhammer acc'm ve mail şifrem arkadaşım tarafından çalındı. Kredi kartını tanımlayamıyordum, ben de dedim sen yap, msn şifresini falan verdim. Sonra bir baktım değiştirmiş şifreyi falan. Şifremi nasıl geri alabilirim? İngilizcem falan da yok. Accyi çalan da bu forumdan hatta ama nickini bilmiyorum. Bir konu açmıştım ondan bahsetmişti oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 aquila sen mi caldin lan ahahaha guvenlik sorusu falan filan var hatirliyorsan eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok hatırlamıyorum valla. denedim ama kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 account verilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 güvendim işte elemana. çaresizlik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi nasıl güvendin hiç mi yoktu oynayan samimi arkadaşın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 napıcaz şimdi? mail ve acc şifresini falan değiştirmiş herşeyi değiştirmiş eleman, daha bu sabah ben aktif etmiştim accyi. ticket falan nerden/nasıl atıcaz? geri alma şansımız nedir? ne demek lazım gmlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 arkadaşlar arkadaşın adı makaveli77 sanırım. diyor ben çalmadım gel konuşalım. facebooktan da silmiş. o çalmadıysa kim çalacak :S ama çalmış olsa neden gel konuşalım desin? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 küheylan said: abi nasıl güvendin hiç mi yoktu oynayan samimi arkadaşın falan. yoktu be hocam. o arkadaşla samimiydik işte. adam şereften bahsederdi, şerefsizlik yaptı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 upupuup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Abi adamlara ulaşın böyle böyle oldu falan diyin işte.Yönlendirirler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 çalan makaveli değil sanırım arkadaşlar. bir karışıklık olmuş. evet arkadaşlar makaveli77'nin bir suçu yok ben karıştırmışım. kimsenin günahını almak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 valla benim acc de calinmisti email falan degismis ben aradim direk custumer service yi gizli sorumu yanıtımı söledim adam mail atti girdim yok gizli sorumun cevabinida hatirlamiyorum dersen en son ödeme yaptigin kartida sölersen inaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ea accountu geri aldık ama bu warhammer acc nin şifreyi nasıl geri alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kartı söyleriz o sorun değil de Türkçe var bizde İngilizce yok onu nasıl söylicez? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Şifreni kime verdiğini de mi bilmiyorsun yoksa senin acc afedersin ama bildiğin seks işçisi olmuş. Şifresi onda bunda herkeste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi ea acc ile account manage sayfasındayım, warhammer accyi göruyorum ama tek change password var, herif şifreyi değiştiği içinde değişemiyorum war acc nin şifreyi, forgot pass falan yok mu buralarda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 throine said: Şifreni kime verdiğini de mi bilmiyorsun yoksa senin acc afedersin ama bildiğin seks işçisi olmuş. Şifresi onda bunda herkeste. ne alakası var ya, sadece bir arkadaşa verdim işte, kim olduğunu biliyorum, yalnız forumdaki nickini bilmiyorum. abartma o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adamın msn şu beyler. tanıyan varsa haber versin. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 97?? o acc üstüne soğuk su iç bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adam bide fenerli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 throine said: 97?? o acc üstüne soğuk su iç bence. :) adam accyi geri verdi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne biçim arkadaşlıklarınız var lan, taa yunanistandan insanlar bilirdi şifremi account sapasağlam duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 harbiden lan benimkinide 6718 kişi biliyo nerdeyse duruyo acc 2.5 yıldır lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 utanç verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar