di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Selam, Mac'ten wi-fi'ya baglanamiyorum. Mevcut encryption WEP idi, baktim sorun yasayan cok, WPA'ya cevirdim ama bir sey degismedi. Baglan dedigimde baglanmaya calisip connection timeout diyor sadece. Log'u falan var mi diye baktim ama /var/log altinda goremedim bir sey. Var midir bi fikriniz ? edit : farkli noktalarda baglanabildim ama su anda bulundugum yerdekiyle yasiyorum sorunu. vindoz ustunden baglanirken sorun yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 snow leopardda olan sacma sapan bi durum bu malesef. bazen airport u kapayip acmak bazen yeni location ayarlamak yetiyo. Restart kesin cozum olsa da wifi belli bi sure sonra yine dusuyo. kesin cozum modemin sifresini kaldirmak ama o da ne kadar cozum tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Abi boyle sacma is mi olur ? Elimi kolumu baglamis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 airport u ac kapat. bizim is yerinde 20 kadar insan var, hepsi Mac, hepsinde bu sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Onu denedim. Bir de yeni location tanimlamayi denedim. Ek olarak kimsenin soylemedigi ama *nix'lerden bildigim Network Settings dosyasini ucurup reboot etmeyi denedim ama hic biri derdime derman olmadi. Bu arada interface log'lari nereye dusuyor ? /var/log altinda herhangi bir dosyada goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 SSID ve Channel degistirdim modem'den. Su anda baglanabiliyorum. Kuvvetle muhtemel channel yuzunden diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 /var/log/system.log Lion dan umitliyiz, ofiste 3 kiside macbook var, 3 umuzde wireless dan muzdarip durumdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarbakirtas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Aynı sorun ile karşı karşıya kaldım, Macbook kullanıyorum bende, dizüstü bütün bilgisayarlarda bu tarz sıkıntılarla karşılanıyor diye biliyorum. Modemimin reset tuşuna 8 ile 10 saniye basılı tutarak force reset attım bütün modem ayarlarını sıfırladım, 192.198.1.1 ip den girerek modem ayarlarında kullanıcı adını ve şifresini tekrar girdim, wriless ayarlarını güncelledikden sonra hiç bir sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 lionda problem yok, kur rahat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne snow leopardda ne de lionda yaşadım bu problemi. ilk kez duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 etraftaki diger wirelesslarla cakisiyor olabilir. o yuzden muhtemelen channel degistirince duzelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar