Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa icin sogutucu(fan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kasa icin cok iyi sogutucu ariyorum cok gurultulu olmayan ve iyi sogutan bisi ariyorum.Su sogutma sistemi gordum ama baya pahaliydi 200$ a yakin bide cok gerekli gormedim overlock yapmiyacagim icin bana iyi fan onerileriniz varmi ?
Mesaj tarihi:
kasanın markası,modeli ne?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Kasa fanlarında bence en iyisi Vantec Stealth serisi, onun ardından Zalman.
Ses seviyesi 20dB civarında ise sessiz demektir gönül rahatlığıyla alabilirsin, rahatsız etmez.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Mesaj tarihi:
ooo sen kasayı deil evi soğutursun o kasayla.Bir uyarı o kasadan dehşet bir ses çıkar benden sölemesi 7 fan yani borumu?arkadaş 2sini susturdu zaten :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
overclock yapmıcaksan alma ztn o kasayı...o kasanın getirilerini çoğu overclock yapanlara yönelik.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
  • Yeni Oluştur...