Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Kasa icin cok iyi sogutucu ariyorum cok gurultulu olmayan ve iyi sogutan bisi ariyorum.Su sogutma sistemi gordum ama baya pahaliydi 200$ a yakin bide cok gerekli gormedim overlock yapmiyacagim icin bana iyi fan onerileriniz varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kasanın markası,modeli ne?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Kasa fanlarında bence en iyisi Vantec Stealth serisi, onun ardından Zalman. Ses seviyesi 20dB civarında ise sessiz demektir gönül rahatlığıyla alabilirsin, rahatsız etmez.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Thermaltke V2000a alicam ama zzaten 7 fani varmis gerek kalmadi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ooo sen kasayı deil evi soğutursun o kasayla.Bir uyarı o kasadan dehşet bir ses çıkar benden sölemesi 7 fan yani borumu?arkadaş 2sini susturdu zaten :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 overclock yapmıcaksan alma ztn o kasayı...o kasanın getirilerini çoğu overclock yapanlara yönelik.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar