Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes neden mercedestir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dostlar bence,dünyadaki 6 milyar faninin ilk aklına gelen araç markasıdır da ondan,konuyu açma sebebim araç kaçakçılığı yapılıyormuş,direkt her kaçakçılıkda resmi olarak haber siteleri hep mercedesi koyar neden ferrari yada lamborghini değilde mercedes?
link
Mesaj tarihi:

Meksika dizileri geliyor daha çok aklıma... Maria Mercedes mesela... O yüzden hala bir gıcığım vardır Mercedes araçlarına...

Ayrıca bu varken mercedes ya da şahin aynı hikaye...

Bu

Maserati Gran Turismo S... Hastalık oldu bende...

Mesaj tarihi:
paranız yetmiyorsa mercedesin sizin gibiler için ürettirdiği yine mercedes adını taşıyan seriler var arkadaşlar, onlara yönelin. çamur atınca iz kalmıyor bunda.
Mesaj tarihi:
çünkü haberde bahsi geçen araba mercedesmiş zaten
"Erkmen, yaptığı açıklamada, Denizli Valiliğinin 20 FN 202 plakalı Mercedes S 350 L otomobiline, ikinci el olmasına karşın sıfır kilometreymiş gibi gösterilerek yurda usulsüz sokulan otomobillere yönelik" said:

Mesaj tarihi:
neden bilmiyorum bana çok çekici geliyor mercedes, ben buradayım diyor.porsche muş maseratiymiş gözümde değil valla.dün akşam yürüyüşe çıktığımda gördüm bi tane daha e200 coupe çift kapılı siyah,kırmızı deri koltuklu.yanından geçerken kulağına eğilip birgün benim olacaksın yavrum benim dedim.orta vadede bunu alabilecek duruma gelemezsem bana kafayı yedirtecek
  • Yeni Oluştur...