Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 birrazdaga bekle veya ellinde esyalar varsa traden bulmaya calis. Bekle bulursun yakinda. Birseydaga sorcam sana Ben 2.5 aydir battle nette girmedim yurt disindayim arakdas demis 1 ay once reset atildi diye. bir ay once gercekten reset atildimi ???? atildiysa bizim karakterler giit vallaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ladder reset atıldı oluyo bi süre. Non-ladder a geöirdiler karakterleri eşyalarıyla vs[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Hem iyi olmus hem kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Jadelith, 11 Eylül 2004 20:38 tarihinde demiş ki: ya sole ki 20 charged strike 20 lightning fury 20 valkyre 5 pierce 5 penetrate butun passiveler 1 bole bisi verdim sonra neye verecegime sasirdim hic dokunmadim :) sen javazon yapmısın bende: 20 strafe 20 penetration 20 valk geri kalanlarıda sanırım pierce vercem :) yada critic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 suan europeda oynayanlar kimler var acaba? bir de normal mi hc mi oynuyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Bonecrusher, 10 Eylül 2004 01:35 tarihinde demiş ki: hmm hali hazır adı "diablo2 battle net europe" diye bi topic açılmış, bugün öğlen soracağım ama soramadığım birkaç soruyu soram.. "mesela gidiyorum bir servera giriyorum, act2'de adamlar, ama ben act 1'i bitirmediğim için onların yanına gidemiyorum. nasıl olcak bu iş? hadi andraiel felan öldürmem gerekli diyelim. bugün birisiyle act 1'i bitirdim. ama go east seçeneği gene çıkmadı, andraiel'i öldürmemişim gibi gözüktü.. olay nedir? uzaktan öldürdüğüm için, aynı ekranda olmadığım için mi act 2'ye geçme hakkı elde edemedim? Battlenet'te grupla gitmek çok zevkli, pat pat lvl atlıyorsun. ama o tarz grupları bulmak çok zor. böyle act engelleri çıkınca da oyunda sinir oluyorum" tum yazıları okumadım ama yinede cevap veriyim :) adamların yanına gitmen cin act2 ye gecmis olman gerekli dogal olarak :) andariel questide oyuna girdiginde aktif deildir buyuk ihtimalle o yuzden tamamlanmamıstır yada party de olmayan biri kesmiste olabilir oyuna girdiginde quest aktifmi die bakarsan ii olur sonra bosuna ugrasmıs olmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben europe ta oynuodum artık oynamıorum esyaları fln da ark a verecem sozum var :) yeni ladder da pek oynamadım 2 tane char yaptım 80 ustu yeni ladder da ilk 1 hafta fln kasım sora bi baktım sıkmaya basladı oyun bende bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben biraktim europeyi titans revenge duriels shell vs. hell de 70 all resist yaptiran esyalarim var isteyen var mi :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ladder sc ama benim char hc ye item transferi yapamam. non-ladder e de[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben de yeni başladım battlenet te europe ta başladım direkt. 47 level meteor sorc kastım daha ama sıktı başka bi char kasmayı planlıyorum. ya blizz sorc kascam yada başka bişeyler yapıp rune falan filan karşılığı item toparlamaya çalışcam. oynayan varsa öm falan atsaya =) kullanıcı adı doga buarada arkadaş listesine ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Az bekleyin Diablo 3 başlarız. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 rahat 3 seneyi bulur o bekleme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 diablo 3 çıkana kadar herkesi battle net europeta tekrar başlamaya davet ediyorum. sınırsız baal run yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 US West dışındaki hiç birine bağlanamıyorum! d3 gazıyla oynamaya başlayacaktım. daha önce de barb ım vardı ama ladderdan çıkmış karakter resetten dolayı yeni açıcam şu sorunu çözebilirsem. başkasında varmı Accessing Account kısmını geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Asia ve US West'e bağlanılabiliyor şu an sadece. Eğer Europe'a bağlanabilen varsa lütfen haber versin :) oyunu baştan yükleyip routerı kurcalamadan önce emin olmak istedim. battle net support forumlarında da bütün oyunların bazı gatewaylerinde bir sorunlar varmış gibi gözüküyor.. bugün başladı bu problem bende bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 DadashNik0F said: diablo 3 çıkana kadar herkesi battle net europeta tekrar başlamaya davet ediyorum. sınırsız baal run yaparız +1 edit: aaaa girilmiyomuş europe'a hakkaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu blizzard wowda 3. dünya ülkelerini banlıyordu bazı serverlara giremiyordun acaba diablo 2de de mi böyle yaaw ben şu an girebiliyorum europea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar