Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi bünyesi zayıf olan kimse içmesin.gönderme değil sadece uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ya en rahat bunlar bulunuyo öyle alıştım ben de işte :) yorucu gelmiyo bana pek ama meh kişiden kişiye deişir sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Çarpmasıyla içim rahatlıpı farklı şeyler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Dışarıdaysam redbull'lu kokteyl, normal muhabbet ve günlük içim için bira, sarhoş olmalı oldurmalı bir günde jagermeister + redbull. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 muhaha goril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Kişiden kişiye değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Viski hiç sevmem ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 AHAHA GORİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 herkes zengin viskiden aşağı içmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tekila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 HAHAHAHAHHSHAH MOR GORIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 şarap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 anan zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 AHAHAHAHAH MOR VİŞNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Cons said: HAHAHAHAHHSHAH MOR GORIL GORİL TEPSİN SENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 fakirim ancak bira falan içebiliyorum tek başımayken. eğer akrabaların düğündü nişandı ya da başka eğlenceleri falan olursa gecenin sonunda oradan şişe yürütüyorum. vodka viski ne olursa. ama viskiyi sevdiğimden değil bedava olduğundan alıyorum daha çok. vodka daha güsel. sek olmicak ama sek sevmem illaki bir şeyle içicem. bir de tuborg fıçı güzel. başkası yalan. efes leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bira olarak kırmızı tuborg veya yoksa en kötü becks. Efes'e bulaşmam artık. Votka sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bir tane kokteyl içmiştim böyle çok şekerli bir şeydi ama baymıyordu adamın içini içtikçe içesin geliyordu aksine. o da gzeldi adını unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 martini duble sek buzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bacardi breezer dünyanın en güzel şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sensin dunyanin en guzel seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 oha niye böyle bişey yaptın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bi anlik duygu patlamasi oldu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bi tanesinden bi tanesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar