Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anakart DDR2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi yeni anakart almayi dusunuyorum suan piyasadaki en iyi anakrt hangisi bide ddr ram haricinde bu ddr2 ne oluyor ve
lvl dergisi donanim bolumunde 2x1gb ddr500 ram gordum turkiyede vrmidir bide :D guvenilir magza biliyormusnz pc gold hs fln ?
Mesaj tarihi:
pc gold a bulasma
yazicioglu civarindan alicaksan karizma bilgisayara git[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
Bide bu anakart nasil
Gigabyte
CHIPSET INTEL 925X
CPU SOKET 775
FSB 800/533
BELLEK DUAL DDR2
AGP PCI EXPRESS X 16
VGA - YAZIYOR YOK SANIRIM
LAN 2XGIGABIT
SATA 8
PCI 2
PCI-E 3
DIGER-RAID.FIREWIRE.WLAN.DPS.8 KANAL SES

BU ANAKART NASIL
???????
Mesaj tarihi:
gold un sorunu musteri memnuniyeti, satis sonrasi destek, kismen fiyat, laftan anlamayan ezberletilmis modelleri satmaya programlanmis satis elemanlari.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
o anakartin uzerinde bi ben yokum sanirim ama markasi gigabyte mis, o yuzden belki uzak durulabilir ama bilmiyorum .. p3 ten beri intel kullanmadim[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
DDR2nin ne olduğunu diğer topce yazdım. 925/915in performansları 875/865in altında. Bence gerek yok bunlara :)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
  • Yeni Oluştur...