herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 insanların bazen beni düşünerek "ulan böylede olmak vardı, halimize şükür" dediklerini duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 en kocaman bir eşşeğim canım.olmuyor işte sensiz. sabahları da olmuyor akşamları da. küçük şeyleri büyüttüm içinde kendimi ve bizi boğdum. birkaç gün içinde vereceğin kararın ne olursa olsun bil ki bu yürek seni çok seviyor. ve olduğun yeri sen de iyi biliyorsun. ektiğim taştaki fadirik. ne yazasım bitiyor ne söyleyesim. "ahhh" demek anlamını buldu artık. sensiz olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 9 buz çağı atlatan ırkın evlatlarına bak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 dilerdim ki benlerden dilerdim ki ölenlerden dilerdim ki gülenlerden seni hep seni.. can evimden vurdun beni. http://www.metacafe.com/watch/2617987/siya_siyabend_can_evimden_vurdun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Tyrannus said: 9 buz çağı atlatan ırkın evlatlarına bak be. ahahahhaaha ahahahah ahaha ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 [video]http://www.izlesene.com/video/cem-karaca-bang-bang/1742549?feature=oembed" width="459"> Ah o kötü atlılar Seni benden aldılar Bu aşk böyle biter mi Ömür böyle yiter mi Canım benim Neredesin? Seviyordum Sana varamadım Ben artık yaşayamam Kendimi vuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 CİHAN YAPMAAAAAAĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar