Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir kediniz olsun ister misiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Böyle bir kedi gören varsa haber versin direk alacağım =) Ha buarada resim shrek II'den[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Istemem abı dınden ımandan eder bu adami bu kedi.

Bole baktımi ne is kalır ne güc bole sever durusun kediyi[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
abi napayım o şapkayı tutuşu yokmu birde hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Kedi mi igrenç yaratıklar yavruları sevimli ama büyüyünce okaar sevesi gelmiyo insanın şöyle bi golden yada sibirya kurdu gibisi yok[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 18 Eylül 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
aman akkız görmesin ardetçim:)

+1

Akkız affetmez ardeth görmesin valla :)[signature][hline]Alma?
Mater?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 18 Eylül 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
siz bunun böyle şirin göründüğüne bakmayın.bi ton askeri tek başına indiriyo filmde meşhur çizmeli kedimiz

evet öyle shrek 2'de :)
ama çok tatlı..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 2)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Mesaj tarihi:
Buna sabah bi 10 dk bak sinirden eser kalmıcak o gün. Of bu ne ya :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
abi hala baktıkça gülüyorum bu ne ya =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yahu bu kedinin başka resimlerini bulabilen varmı =) hastası oldum heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Aslında fılm'ı ızledıysenız o sahnede cok masum gorunup,kendını acındırıp bır anda cosup, onune gelenı devıren bır andı. Yanı normalde bu bakıs baska sahnede yok.Normalde kedı boyle bır kedı degıl :)
Mesaj tarihi:
heh evet böyle iki pozu var zaten ama bu shrek'e barış önerdiği zamanda olabilir =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
manyak bişey ya ne karı kız götürürsün bu kediyle :P[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Yeni Oluştur...