xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Sonunda Turksat 1Mbps ile 5Mbps arasinda 3Mbps sinirsiz interneti getirdi. 3Mbps 49TL (Full sinirsiz, oyle adaletli kullanim seysi filan da yok) Bugun kuzenim icin onlarin bolgesinde Uydunet hizmeti olmadigindan adsl tarifelerine bakiyordum da, eger dusunen varsa Uydunet'i kesinlikle oneririm. Fiyatlari cok cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 8mbit e kadar kullaniyorum 6-7mbit arasi aliyorum. henuz his dusurdukleri de olmadi 58 lira veriyorum. /ttnet bunun altinda fiyat vermeleri lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 vallahi ne kadar kota kullaniyorsun bilmiyorum ama ben ayda en az 150gb gibi birsey indirdigimden hiz dusurme seyine guvenemiyorum. 8mbit olsa 300-400gb en az indiririm. yine hiz dusmuyor mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 49tl 4mbps olsa yarın gidip geçerdim hemen. yine de fena fiyat değil evet. 8mbps de kota hız düşmeme olayı da bin kere konuşuldu, tamamen bulundugun yere ve şansa baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 150-70gb arasi indiriyorum her ay yaklasik 1.5 senedir hic dusmedi. bu forumda falan da baya konusuldu yaklasik %80 gibi bir kesimde hiz kesilmemis. ama herkes 6-7 mbit hizi alamiyor tabi sabit 3 mbit guzel. bi tek ben baglanti kopma sorunu yasiyorum gunde 1 kez falan net gidip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bize de bu ay sonunda 1gbit bağlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 55tl'ye 16mbit kullanıyorum. Bir haftalık kavga sonrası eve hat ölçümü için birini yolladılar. 12mbit max alırken hattımın 17mbit desteklediğini cihazda gördük. Adam aradı 16ya sabitleyin diye. O gün bu gündür 16384kbit. Şaşmıyor. Bu da yakın zamanda aldığım download miktarlarım. Hiç 1 mbite düşmedi... Zaten anlaşılıyordur... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar