uslanmaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Iyi gunler arkadaslar. Amerika'dan ulkeme donus yaptim. Ordan aldigim Garmin nuvi 260w cihazimda halihazirda kuzey amerika haritalari yuklu. Cihazima Turkiye haritasini nasil yukleyebilirim? Bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.garmin.com.tr kendisinde güncelleme var denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uslanmaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Tesekkurler, sitede istedigim bilgiyi buldum. $99'a Turkiye paketini alinca is cozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 pahalıymış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Aa tesadüfe bak ben de bu sabah 15 dakikalık araştırmadan sonra gidip navigasyon cihazı aldım ve bu hayatımda ilk defa duyduğum garmin nüvi markası oldu. Modeli 215w. Daha kullanamadım gerçi ama iyidir heralde :D peki atıyorum avrupada bilmem ne ülkesine gidilceği vakit bu alete harita mı satın alcaz heralde. Sitesine baktım da toptan tüm avrupayı sd kart'a verip satıyorlar sanırım fakat fiyatı nedir bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ulan iyi valla he bildiğin jpeg resmi 100 dolar 200 dolara satıyo pezolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 avrupa harita paketini torrent sitelerinden bulup indirebiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dur bendeki gps ne diye gps'ee gideyim dedim. yolda yatağa yatıp uyudum abi. her neyse unlock geyikleri falan varmış. keşke android falan da kurabilsek be! ama benimki kaldıramaz androidi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yanlış hatırlamıyorsam iGo ile aynı map dosyasını kullanıyordu Garmin. Arkadaşın Nüvisini ben güncellemiştim. Direk internetten bulabilrisin Basarsoft 2011.03 haritasını, at direk makinaya çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar