Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Az önce chemical ile stronghold crusaders aldım açıyoruz oyuna start yapınha adamlar geliyo ateş etrafına toplanıyorlar falan 5 e kadar sayıyoruz sonra çaat diye desktop a dönüyorum ya çok uyuz oldum benm ühüh[signature][hline]ibiğim ben ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bence bi patch dene bide hangi cd ciden aldın korsan sa beşiktaş ghost çokii hiç sorunsuz oluo bide error veriomu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 başka crack dene tabii eğer oyunun korsansa, bence degildir natural yapmaz oyle sey degil mi natural, natural?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 walla kasdav da gördüydüm bence yapacak tip war :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: lord_elvyn, 22 Eylül 2004 20:41 tarihinde demiş ki: başka crack dene tabii eğer oyunun korsansa, bence degildir natural yapmaz oyle sey degil mi natural, natural? ben almadım oyun chemical ın kendisi bi kaç gün bizde kalio ben zaten bilg oyanmiorum:D[signature][hline]ibiğim ben ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya mal o konuştuğum vhemical miydi nie sölemedin :) bende var cd sağlam bide onu denersin[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar