Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bir arkadaşım arabasını satıyor.... 2001 model Marea 2.0 HLX 5silindir, 154 HP full + deri döşeme, 140.000km Donanım: Klima,ABS,Hidrolik Direksiyon,Sürücü Airbag Yolcu Airbag,Immobilizer,Deri Koltuklar,Yan Airbag Merkezi Kilit,On sis farlari,Alüminyum alaşım jant,Uzaktan kumandalı anahtar Ö/A Disk Fren 17,500,000,000 .- TL İLK SAHİBİNDEN servis (KIRMAK) bakımlı DOĞA KEÇECİOĞLU 0535 740 99 79 [email protected] [signature][hline]Grandmaster Hamburgerfizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.[Bu mesaj DynamicK tarafından 18 Eylül 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
laverda Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hmm araba güzel araba ama nie bu kadar ucuz kaza felan olmasın geçmişinde?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
34DOA82 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 slm, aracın sahibi benim. ben de satmak istemiyorum ama peder :( aracın fiyatı piyasası pek olmaması nedeniyle boyle. gormek isteyen varsa gosterebilirim. Kırmak servisli garaj arabası, servis kayıtları mevcut. aracta boya bile yok..[signature][hline]This is my world, you just live in it...
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ılk resımde kaputun ustunde sankı ezıklıkler varmıs gıbı?yanılıomuyum??? bana ole geldıde[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bagaj kapağından bahsediyorsan o aracın tasarımı :D Edit: Ön tarafmış [Bu mesaj Mino tarafından 18 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
34DOA82 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Aralık ayında karda bi arkadasa kaputa otur deme gafletinde bulundum. ayıcık saolsun zıpladı.. Servise sordum, kaputun degismesine gerek yok sadece duzeltilecek..[signature][hline]This is my world, you just live in it...
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Mino, 18 Eylül 2004 12:58 tarihinde demiş ki: Bagaj kapağından bahsediyorsan o aracın tasarımı :D Edit: Ön tarafmış [Bu mesaj Mino tarafından 18 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] yooo bagaj deıl ön kaputdan bahsedıorum bıras ezılmıs ondan[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bide 3 tane eszik var arkadasın naptı bbole kangurumu :P harbı nası becerdi onu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Hmm.. Araba cidden çok temiz ve çok güzel. Marea'lar iyi arabadır,tavsiye ederim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hakkaten çok ucuz manzarada züper :D[signature][hline]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya yanlış anlaşılmak istemem ama ben 17.5 milyarı Mareaya vericeğime 98 bir 156 almayı yeğlerim ama tabi bu zevk meselesi.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sen ver alfa al her araç bakımında 100 100 ver parçaları heyyulla. birde alfayı aldıktan sonra dikizinden dikkatlice bak bi r merea içinden geçmesin :)[signature][hline]Dragger.Org
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 walla 2 3 yıl boyunca Alfa kullandım ne dediğiniz o bozulma sorunlarını yaşadım düzenli kontrol ettirerek.Ayrıca diğer konularda değil Marea sahip olduğum 2 Alfaylada O Über motorlu araçlarada toz yutturdum (3.30 Ci,Clk 200 Komp vs...) Ne kullandın dersen 1-Alfa 156 2001 2.5 v6 Turbo 2-Alfa Gtv 98 3.0 v6 Turbo (str converted)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 peki karamurat bu 17.5milyar civarına o dedigin alfaları mı alabiliceksin?[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yok ama sanırım 18.5 pazarlık payı olan 2.0 98 156 lar var,Sonuçta zevk meselesi ben sadece görüş belirttim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
mitin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: laverda, 17 Eylül 2004 15:29 tarihinde demiş ki: hmm araba güzel araba ama nie bu kadar ucuz kaza felan olmasın geçmişinde? Kazaa falan olmasada 3 yaşında araç için 140.000 km çok fazla sanki.Belki bu yüzden fiyat böyledir. Deri döşeme, 5 silindir, ii bir araç. ama 30-40 bin km sonra yüksek meblağlı masraflar çıkartmaya başlayabilir araç. Fiat motoru değil mi? Sağlıklı olarak En fazla kaç km yol yapabilir ki? 250.000 mi? 300.000 mi? Ben de de 2000 model Bir fiat war 28.000km.de Satan arkadaş yanlış anlaşılmasın fakat, fiat'tan her zaman her yerde şikayetçiyim. Şase yok arabalarda ŞASE. 2 adet paralel boru üzerinde tutundurmuşlar 1025kg. aracı. E bu durumda da ufak bir darbede olmayacak yerlerde hasar çıkartıyor. 2 hafta önce 20-25 km/h ile kaldırıma wurdum tampon kırıldı, şase adı werdikleri profillerden biri yamulmuş, sağ çamurluk dışarıdan bombe yaptı.araç bariz bir şekilde yamuk duruyordu. Motor indi, o profil düzeltildi, çamurluk çekiçlendi, parça boya yapıldı falan. sadece 20 ya da 25 km/h ile başıma gelenler.+ zaman kaybı + ücret Hiç bir yere dokundurmadan kullanılırsa belki ii, Amma velakin, sakın ola hiç bir yere dokunmayın (çarpmayın demiyorum çünkü dokunmak yeterli hasar için)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
34DOA82 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ***kusura bakmayın caps lock açık yazmışım*** ARKADAŞLAR BAKIN, BEN GERÇEKTEN ARABAYI SATMAK İSTEMİYORUM. 2001 DE 1.6 FULL FİYATINA 1.8 FULL VOLVO S40 ALABİLİYORDUK VE BEN ONU İSTİYORDUM. Bİ CUMA GÜNÜ KARA HABER GELDİ. MAREA. BAŞLANGIÇTA RESMEN NEFRET ETTİM ARAÇTAN. 2. GÜN BAGAJI KAPATMAYA ÇALIŞTIĞIMDA RESMEN KIRIYODUM. GARANTİ KAPSAMINDA ANINDA DÜZELTİLDİ. İLK ZAMANLAR FAZLA BASMADIĞIM İÇİN DE HAKİKATEN NEFRET EDİYORDUM. ARADAN GEÇEN AYLAR SONRASINDA İLK DEFA ŞÖYLE SAĞLAM SAĞLAM BASTIĞIMDA ARACA RESMEN AŞIK OLDUM. Bİ ARKADAŞIMIN 2.5 (BİLENLER İÇİN:İRMSCHER 500) FABRİKA ÇIKIŞI FULL MODİFİYELİ BİR OPEL VECTRA SINI KULLANMIŞTIM, YOL TUTUŞ DIŞINDA MAREADAN ALDIĞIM ZEVKİ ALAMADIM. İŞÇİLİK KONUSUNDA DA (İTALYAN OLDUGUNDAN OLSA GEREK) GERÇEKTEN HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM. YEDEK PARÇA VE SERVİS KONUSUNDA DA SON ZAMANLAR HARİÇ HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM. SADECE SON 1 SENE İÇERİSİNDE HER ZAMAN GÖTÜRDÜĞÜM SERVİSTEKİ SORUMLU İNSAN DEĞİŞTİĞİ İÇİN BİR ADAPTASYON PROBLEMİ YAŞADIM. AYRICA ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ. SKODA VE VOLKSWAGEN GİBİ ALFA VE FIAT DA BANA SORARSANIZ FİYAT VE FİYATA DEĞECEK KADAR OLMAYAN BİR KALİTE FARKI VAR. HERNEYSE DAHA FAZLA SİZİ SIKMAK İSTEMİYORUM. GERÇEK BİR SORUSU VEYA SORUNU OLAN, YA DA BU ARACI UZUN BİR SÜRE KULLANMIŞ OLAN VE ÇOK BÜYÜK PROBLEMLERLE KARŞILAŞAN İNSAN BUNLARI SUNSUN VE PAYLAŞSIN. SON BİR KONU DA ARACIN SAĞLAMLIĞIYLA İLGİLİ, EN SON SERVİSE AIRBAG LAMBASI SORUNU YÜZÜNDEN GİTTİM. BİR ARKADAŞIM BANA BU LAMBANIN İLK DEFA YANDIKTAN SONRA HER HAFTA YAPTIRMAM GEREKECEĞİNİ SÖYLEDİĞİ İÇİN BEN DE SERVİSE BU DİLEKLE GİTTİM. USTA BANA BÖYLE BİŞEY İSTEMEYECEĞİMİ SÖYLEDİ VE BENİ HASARLI ARAÇLARIN OLDUĞU BÖLÜME GÖTÜRDÜ. 2001 MODEL BİR BRAVO HGT NİN YANINDAYDIK. HGT, 110 KM İLE DEMİR VE BETONDAN OLUŞAN BİR BARİYERE GİRMİŞ, KARTAL SAHİLDE. TAM BURUNUN MERKEZİNDEN. ARACIN SAĞ VE SOL FARLARI RESMEN BİRBİRİNE BAKIYOR, ANCAK YAŞAM KABİNİ DEDİKLERİ YERDE HİÇBİR DEFORMASYON YOK VE KAPILAR GAYET RAHAT AÇILIP KAPANABİLİYOR. YANİ BENİM DE BEKLEMEDİĞİM KADAR SAĞLAM. ŞÖFÖR, KEMERİ TAKILI OLDUĞU İÇİN VE AIRBAG SAYESİNDE BURNU BİLE KANAMADAN ATLATMIŞ KAZAYI. BU ARADA BENİM AIRBAG LAMBASI BİR DAHA YANMADI. 140BİN KM NİN SEBEBİ DE SAKARYA UNİVERSİTESİNDE OKUMAM. ARAÇ GECELERİ KAPALI GARAJDA DURUYOR,, YANİ GARAJ ARABASI. HEPİNİZE İYİ NETLER ***kusura bakmayın caps lock açık yazmışım*** [/signature][hline]This is my world, you just live in it... [Bu mesaj 34DOA82 tarafından 22 Eylül 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj 34DOA82 tarafından 22 Eylül 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar