Cute Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Sahibi benim telefonun belir bir miktar paraya sıkıştım budan dolayı satmak istiyorum.İlk çıktığı hafta aldım yurt dışından Dubai üstünden geldi telefon passport kaydı kendi passportum üstüne yapıldı.Kutusu evde ama tam emin değilim durup durmadığına ama evde olmalı. Şarj aleti temiz.Telefonda 2 çok ufak vurgu var biri kalem üstü diğeride sol köşede herhangi görünüm sorunu yok bunları yazdım çünkü temiz satan bir insanım.Herhangi bir rahatsızlık vermiyor isteyene zoomlar atarım resmini yani çok iyi bakmak lazım görmek için kılıfı çıkardığımdan oldu.Onun dışında 1 çizik yada fiskesi yoktur. Herhangi bir problemi yok telefonun 2. el için oldukça temizdir ve iyi durumdadır.Düzgün bir fiyat verene satıcağım.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum bu ay sonu İstanbulda olucağım.Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz yada [email protected] msn adresim Son bilgi olarak telefon çıktığından beri kur farkı dışında ve kampanyalar dışında fiyat farkı yaşamadı ve yaşamazda Nokia ve Mıcrosoft yeni telefonlarını yapıncaya kadar bu yani.Oldukça memnun olarak kullandım ama malesef ayarlamam gereken para ve sürem kısıtlı. Son updatelerden sonra trollere söyleyecek söz bırakmadı telefon son olarak bütün updateleri ve opera gibi bilimum kullanımı kolaylaştıracak third party programlar kuruludur. Telefonun Özellikleri Introduced November 2009 Announced August 2009 Network (2G) GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 / GSM 850 Network (3G) HSDPA 2100 / HSDPA 900 Form factor Slider Antenna type Internal SAR Value 0.800 W/Kg SizeWeight 181.0 g (with battery) Dimensions 110.9 x 59.8 x 18.0 mm Display Type GraphicalColoured Yes, TFT resistive touchscreen, 16M colors Size 3.50 inch Resolution 800 x 480 pixels - Proximity sensor for auto turn-off - Accelerometer sensor for auto-rotate - Full QWERTY keyboard Memory - Photocall - 32 GB storage, 256 MB RAM - microSD (TransFlash), up to 16GB - CPU ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics Ringtones Polyphonic ringtones Yes Ringtone profiles Yes - MP3 ringtones - Speakerphone with stereo speakers - 3.5 mm audio jack Networking HSDPA speed 10.2 Mbps GPRS Yes, Class 32 EDGE Yes, Class 32 HSCSD Yes WLAN Yes, Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA USB Yes, 2.0 microUSB Bluetooth Yes, 2.1 with A2DP WAP Yes Browser Yes, WAP 2.0/xHTML, HTML (Maemo Browser), RSS feeds Email client Yes - Maemo 5 operating system - Instant Messaging - Push Email - GPS with A-GPS support - Digital compass - HSUPA, 2Mbps - HSDPA 1700 Features Vibration Yes SMS Send / Receive MMS Send / Receive Camera Builtin, 5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, Dual LED flash, video light, geo-tagging, video (WVGA 848 x 480@25fps), secondary VGA camera Java Yes, MIDP 2.1 Games Yes, (changeable) Clock Yes Alarm Yes Calculator Yes Calendar Yes To-do list Yes Voice dialing Yes Voice memo Yes T9 Yes Multiple numbers / contact Yes Handsfree Yes Headset jack Yes FM Radio Yes - MP3/WMA/WAV/eAAC+ music player - WMV/RealVideo/MP4/AVI/XviD video player - TV-out - Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) - Photo editor - FM transmitter - Skype and GoogleTalk VoIP integration Standard Battery Type Li-Ion Amperage 1320 mAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 fiyat olarak ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 500 e bırakacağım usb bağlantı kablosunu yazmayı unutmuşum oda mevcuttur.Fotoları vs. var ilgilenirsen atayım bütün herşey gözüksün diye canon foto makinasıyla flash mod çektim yüzeyde çizik vs.. yok oldukça temiz dediğim 2 tırnak vurgusuda çok hasas ufak şey ama yazmakta fayda gördüm onun dışında çok iyi durumda telefon. Forum donanımdan 1 2 alıcı var ama paticik öncelikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Android olsa ne guzel olcakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 android bakıyorsan klavyeli milestone 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pazar gününe kadar 475 lira patiye özel indirim o güne kadar alıcı çıkmazsa başkasına satıcağım. Güzeş telefondur alın kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar