GEd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 neden eleştirdiklerini anlamış olduk şimdi ^^ imdbde iyi puan almış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Çok iyi bir filmdi, gerçekten bayağa beğendim. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Dün gece izledim ben de, ne sıkıldım ne de beğendim. Ortalama bir film işte. Ama devam filmleri falan çekilirse aynı ayarda onları da izlerim ... 6.4/10 çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ilk bolumu bitirip ikincinin ortasina anca gelebildim. icim bulandi. filmin en onemli unsuru marsli kopek hatta marsli kopek hero o derece. son ceyregide herhalde bugun izlerim. kopek icin 4/10 olsun simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bir enseye şaplak olayı var filmde hasta oldum oraya baya muhittin abiye bağlıyor tarkas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar