Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Shorba said: Lorrotar said: berkcan sevişelim mi? ben senin gibi gençken daha yaratıcıydım. ha gayret shorba selam asl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Vay yemin mi etti chp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Absolut said: Yettim bende eksik kalmıyım. Kuruyemiş var mı? çekirdek var ah ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Shorba said: Lorrotar said: berkcan sevişelim mi? ben senin gibi gençken daha yaratıcıydım. ha gayret hehehe seni gibi berktaycan seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 BonePART said: Shorba said: Lorrotar said: berkcan sevişelim mi? ben senin gibi gençken daha yaratıcıydım. ha gayret shorba selam asl ya güzel bir şiir yazdım garip garip şeyler yazacağına güzel kötü şöyle böyle desene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 piramide gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lol karalama defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 admin yığarım buraya anlıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yalnız öle bi başlık oldu ki şu ana kadar söylediğim tek şey lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Shorba said: BonePART said: Shorba said: Lorrotar said: berkcan sevişelim mi? ben senin gibi gençken daha yaratıcıydım. ha gayret shorba selam asl ya güzel bir şiir yazdım garip garip şeyler yazacağına güzel kötü şöyle böyle desene ... 27/m/her yerde cok tatlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 21.00, tek kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ananida al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bu şiirden hapse girmem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 simdilik girmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 THARKAS said: simdilik girmezsin. girersem de silivri ye yollamayın beni orda öldürürler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 belkide baska bisey yaparlar sana orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sen muafsın yavrum hadi git kumda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 cesedimi bölüp pennyslvania ya yollucaklarmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sabun yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 said: AK PARTI /// CeHaPe daha surdan yazanin icinde oldugu ruh halini anliyorsunuz, AKP diyince kizio basbaka ndiye AK PARTIIII yazip Ce-He-Pe demek yerine basbakan gibi CEHAAAPEEE diyorlar yorumcularin filanda hangi sazdan caldigini anliyorsunuz surdan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 temizlik imandan gelir ona da razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hakkın budur http://3.bp.blogspot.com/_jQA2V7jFu3A/SZWYlXCypiI/AAAAAAAAAW4/QQTpN6E2-cE/s1600/150424137s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 soparlik yapmaya gelmis yapiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ben sizin beyninizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar