erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 modem salonda, masaüstü bilgisayara usb repeater takılı bir wireless adaptör alıp rahatça kullanıyordum. şimdi bir de ipad aldım ancak odamdayken ipad wireless ağına yetemiyor, görmüyor. laptop falan da getirdiğimizde en fazla 2 çubuğa kadar çıkıyor ki o durumda da stabil değil bağlantı. bu konuda pek bilgim yok ama sanırım router mı yoksa extender mı emin değilim adından, bu tip bir cihazı modemle benim odam arasında uygun bir yere koyup odamdayken daha iyi sinyal elde edebilme imkanım varmış sanırım. bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ? tavsiye edebileceğiniz ürün falan varsa çok yardımcı olur.
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 olabildigince tavana yakin yukseklige monte etmen durumunda buyuk faydasini goreceksin..
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 iki 3 sey var yapabilecegin antenlerini degistirebilirsin http://www.bimeks.com.tr/urun/35631/airties-ant-107-ob-anten.aspx sole bisi alarak mesela 2 antenide bundan takabilirsin ikincisi araya bi yere bi repeater koabilirsin
Öne çıkan mesajlar