Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yaw sımdı okulda cok goz onundeyım bısı oldumu bılg ogretmenı dıger ogrencıler fln hep bana sorar ama ısın ıcınden cıkamadım sımdı okulumuzda buyuk ekran bı tv war (aslında bıssuru war) bızım bılgısayar ogretmenımız genelde kral tv ızlıolar sımdı tv yı bılgısayara baglıyacak we tv de calan sarkıları bılgısayara nasıl mp3 olarak kaydetmek ıstıo yane o baglantı olayını yapıoz tamam da nası kaydetcez nası calcaz hankı program lazım (bana da komık bı ıstekmıs gıbı gelıo ama ) (yane ıstedıgım tv yı bılge bagladık nası kayıt yapcaz)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ayy kusura bakmayın 3 pencere acıktı sanırım yanlıs yere actım nası tasınacak bu konu sımdı ((([signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Creative Recorder ı tavsiye edebilirim sana. Veya What I hear özelliği olan herhangi bir kaydediciği. Senin bilgisayardan duyduğun her sesi kaydeder. Sanırım bu işi görecektir.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Valla televizyon kartından yapılan ses kayıtları pek kaliteli olmuyo diye biliyorum. Söyle o hocana gitsin kaset alsın :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sana gelen hocalarini kovala yoksa isin icinden kurtulamassin :rock:[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet donanım bolumunde olmalıydı. Benım bıldıgım Capture yontemıyle yapılır[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 edit...[signature][hline][ zimg ] dimg tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink [Bu mesaj tAKA tarafından 22 Eylül 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar