Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD'den Yusuf İslam'a giriş yasağı - O Kim diycekseniz burdan buyrun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yusuf Islam kimdir, bazilariniz bilir bazilariniz bilmez...Yusuf Islam zamaninda cok ünlü bir sarkici olan Cat Stevens'tir.Bu ismi tanimissinizdir herhalde...Hala severek dinledigim muhtesem sarkisi "Lady D'arbanville"i dinlemeyeniniz yoktur herhalde...

My lady d'arbanville, why do you sleep so still?
I'll wake you tomorrow
And you will be my fill, yes, you will be my fill.

diye baslar o ünlü sarki...

Ama görünen o ki seneler önce müslüman olan ve adini Yusuf Islam olarak degistiren bu ünlü sarkiciya artik ABD'de yer yok...Ingiltereden amerikaya gidip gümrükten gecemeyen eski sarkici ilk ucakla geri yollanmis...

Artik suyunu cikardilar, tamam süphelenirsin almazsin o baska ama adam Cat Stevens be cüs yani...Ne denilse az...

Kaynak : www.hurriyet.com.tr[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 22 Eylül 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
ne beklersin ki amerika bu

bide sunu anlamıyorum ben müslümanlıgı seçmiş
isim değiştirmek saçma geliyor
hadi değiştirdin de yusuf islam adı ne bilim garip
(biliyordum bayadır bu ismi aldıgını ve ilk duydugumdada garip gelmişti)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
adamlara bak hakakten can sıkıntısı yani[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
konusu açılmışken söyleyeyim, yıllardır bi sürü kişinin "olm bak gavur sanatçı adam müslüman olmuş, helal olsun ulan" diye gurur duyduğu cat stevens, 9/11 olaylarınyla birlikte adını tekrar cat stevens yapmıştı.
Mesaj tarihi:
yapılan ayıp birşey,önlem alınır ama bu kadar abartısı bir topluluğa veya dine karşı tavır almaya girer.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
üzerimde bişey bulamadın diye geçirmek olmaz.amerikada patlatacak bişeyler bulmak o kadar zor olmaz.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Mesaj tarihi:
evet bende bugün haberlerde inceledim bu kadar saçma bir şey olur mu ya sen dünyaca ünlü bir şarkıcı ol seni amerikaya potansiyel terorist diye almasınlar yok böyle bir olay vıcığını çıkardılar işin[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...