Vampire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Yusuf Islam kimdir, bazilariniz bilir bazilariniz bilmez...Yusuf Islam zamaninda cok ünlü bir sarkici olan Cat Stevens'tir.Bu ismi tanimissinizdir herhalde...Hala severek dinledigim muhtesem sarkisi "Lady D'arbanville"i dinlemeyeniniz yoktur herhalde... My lady d'arbanville, why do you sleep so still? I'll wake you tomorrow And you will be my fill, yes, you will be my fill. diye baslar o ünlü sarki... Ama görünen o ki seneler önce müslüman olan ve adini Yusuf Islam olarak degistiren bu ünlü sarkiciya artik ABD'de yer yok...Ingiltereden amerikaya gidip gümrükten gecemeyen eski sarkici ilk ucakla geri yollanmis... Artik suyunu cikardilar, tamam süphelenirsin almazsin o baska ama adam Cat Stevens be cüs yani...Ne denilse az... Kaynak : www.hurriyet.com.tr[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 22 Eylül 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Allah allah.. enteresan..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Onlarında canı sıkılmış sanki ama b0kunu çıkarmışlar biraz sanki >:|[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ayıb etmisler yani ne diyim sıkıyosa beni almasınlar.. :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ne beklersin ki amerika bu bide sunu anlamıyorum ben müslümanlıgı seçmiş isim değiştirmek saçma geliyor hadi değiştirdin de yusuf islam adı ne bilim garip (biliyordum bayadır bu ismi aldıgını ve ilk duydugumdada garip gelmişti)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 adamlara bak hakakten can sıkıntısı yani[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 konusu açılmışken söyleyeyim, yıllardır bi sürü kişinin "olm bak gavur sanatçı adam müslüman olmuş, helal olsun ulan" diye gurur duyduğu cat stevens, 9/11 olaylarınyla birlikte adını tekrar cat stevens yapmıştı.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yapılan ayıp birşey,önlem alınır ama bu kadar abartısı bir topluluğa veya dine karşı tavır almaya girer.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 saçmalığın daniskası.. teröriste benzesem bile üzerimde birşey bulamıyorsan geçirmen lazım. istediğin kadar ara ama birşey bulamıyorsan bırak geçsin.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 üzerimde bişey bulamadın diye geçirmek olmaz.amerikada patlatacak bişeyler bulmak o kadar zor olmaz.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet bende bugün haberlerde inceledim bu kadar saçma bir şey olur mu ya sen dünyaca ünlü bir şarkıcı ol seni amerikaya potansiyel terorist diye almasınlar yok böyle bir olay vıcığını çıkardılar işin[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
screamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Yusuf İslam sesiyle Beyaz Saray ı yıkar diye almamışlardır kesin[signature][hline]Lil'Alur for Shar
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 *!beyaz saraya fıstık atar* :utaniem:[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink [Bu mesaj tAKA tarafından 22 Eylül 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hmm ilginç.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu amerigalılar harbi çok salak adamlar kıl oluyom bunlara[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yusuf islam the terrorist bard...:-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Yokozuana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu adamı hatırlıyorum, müslümanlara hayran olup herşeyi bırakıp kendini dinine adamıştı. ABD = Sux :D
Öne çıkan mesajlar