Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Garantiden yurtdışına acil para yollamam gerekiyor. Elimde karşı tarafın IBAN nosu var. Bendeki IBAN 22 hane, internetten kontrol ettim o ülkenin iban formatı 22 haneden oluşuyormuş. Garanti IBAN numarasını 24ten düşük girince fatal error veriyor. Nasıl yapıyoruz help plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 başına 0 ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 TR fln var sonra numara var benimkinde, belki ülkenin 2 haneli kodu eklemen gerekiyordur, illa sayı gir hacı plx mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 swift bölümünden yapacan işlemi eft bölümünden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 swiftten yaptirican 23 hane sadece turkiyede her ulkede farkli garantiden yaptirma 30 35 dolar gibi bi para aliyolar is bankasinda masraf saece 5 dolar yada 10 dolar internetten swift biraz bole sey gibi telefonla kebab solemek yane otomatik bisi donmujyo orda sen nereye gitceni yaziyosun genel merkezden biri elle parayi yolluyo sanki cunku para snein hesaptan dusuyo ama is te kafasina gore 3 5 is gununde geciyo adamin eline anlamis deilim paypalda western unionda 10 saniyede gecen para bankalar arasinda niye bu kadar cile cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sağolun. 0 da ekledim başına olmadı. Bugun şubeye gidip hallederim artık. Bonepart 35 dolar fix ücret değil herhalde di mi ? Benim göndereceğim para 20 eur falan çok değil masrafı o kadar çok tutarsa yazık bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 30 dolar fix ucret garantiden yapcaksan subeden 200 250 dolara yakin para odersin internetten yap yapikredi subeden para yolladik 600 dolar 150 dolar masraf aldilar ilk salakligimiza geldiginde internetten yaptim bi dahakini is subeden 10 dolar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Abi hiçbir bankacılık işlemini şubeden yapmamak gerekiyor zaten (netten yapma şansın varsa tabi) Her türlü işin masrafı , nete göre 20-30 kat fazla oluyor. Swift yapıcaksın bu arada , 10-30 $ arası bir masraf keserler , meblaaya bağlı olarak. Bu arada 3-5 günde gitmiyor ya , aynı iş günü gidiyor genelde bilgilerde bir sıkıntı yoksa . Alıcı adı , banka adı , ıvır zıvır bilgilerde hata olunca bzn işler karışıyor 3-5 gün sürüyor ve para gitmeyip geri yatıyor hesabına. Western Union hızlı çünkü hepsi tek firma/marka üzerinden yürüyor işler , bankalarla anlaşmaları var. Farklı ülkelerdeki farklı bankalardan para çekiyor gibi görünsen de Wester Union havuzundan çekiyorsun parayı , o yüzden über hızlı hizmet sağlıyor , komisyonları çok sağlam çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tamamda iste bankalarda korkunc komisyon aliyolar western kadar hizli dieller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar