Ellie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bağımlılık yarattığı için satmak zorundayım. bir tane main char var lvl 85 mage auchandiunda: ally mage twilight drake mevcut,1960 valor 1700 honor var. diğeri horde lvl69 mage belf,argent downda: horde mage ayrıca lvl20 paladinde heirloom bulunuyor: paladin fiyatını daha belirlemedim isteyen olursa irtibata geçsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bu arada hesap 13 gün daha açık kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 2 mentolu lucky'ş + tavukdurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hadi arkadaşlar yahu alan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 gecenin bi yarısı insanlar satılık wow acc olsada alsak die beklemio olabilir... sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Laf sokmak gibi bir niyetim yok. Bunu baştan yazayım. öncelikle, fiyatı yazmak her zaman avantajdır. Fiyatı düşünmedim lafından, "Ne giydirebilirsem" anlıyorum ben. Kafandaki fiyatın abartı olduğunu düşünüyorsan "Ben x lira istiyorum, yinede tekliflere açığım" gibi birşey yazabilirsin. Birde, zaten en ön sayfada olan bir konuyu daha ne kadar yukarı çıkartabilirsinki, "up" demişsin. İlk mesaj seninkimi olsun istiyorsun? iyi satışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 açıkçası ilk defa hesap satıyorum ve gerçekten bir fikrim yok fiyatı konusunda. sadece burada satılık biriki hesap daha gördüm 160-170 diyorlardı mavi itemlar için. bendekiler mor belki ordan farkedebilir biraz.up dedim çünkü biran önce satılmazsa oyunu yeniden yükleyip oynamaya başlamaktan korkuyorum :D problem değil laf giydirdiğini düşünmüyorum,tam tersi yardımcı olduğun için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar