Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blackberry torch :S


pinkporing

Öne çıkan mesajlar

http://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1&nord=1#sclient=psy&hl=en&nord=1&site=webhp&source=hp&q=error%20602%20blackberry%20sorunu&pbx=1&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&fp=e6629fdcc0adb231&ion=1&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=e6629fdcc0adb231&ion=1&biw=1280&bih=929

nereden yaptıgımı hatırlamıyorum ama çok basit sadece okurken dikkatli oku. resimliler bile var. o şekilde yapabilirsin eğer tam adresi bulabilirsem yazarım.

ayrıca tema falan yükleme. yükleyeceksen de telefonun dili ingilizce olması lazım. türkçe-rusça-arapça vs olursa tak 602 error veriyor. :) standart kullan gitsin olmazsa. :)

yine yaziim 2. olucak bu. :)

loader vs diye bir şey var aha o programla yapılıyor o iş. çevrimiçi update falan bi işe yaramıyor.

"arkadaşlar 602 hatası için sürüm güncellemeye vs gerek yok. BAzı durumlarda zaten bilgisayar bağlantısı sorun veriyor. Bu hatanın ana sebebi uygulama veya temalarda yaşanan sorunlardır. Bu nedenle aşağıda anlatılan adımları izleyerek sorunu giderebilirsiniz. Aynı sorun benim de başıma geldi ve bu şekilde çözdüm sorunu. Öncelikle Cihazı kablo yardımıyla bilgisayarımıza bağlayalım. 64 bit kullananlar: C:Program Files (x86)Common FilesResearch In MotionAppLoader; 32 bit kullananlar C:Program FilesCommon FilesResearch In MotionAppLoader dosya konuları içerisinde yer alan "loader.exe" programını çalıştalım. Cihaz beyaz ekranda iken Reset tuşuna basarak cihazın yeniden açılmasını sağlayalım. Eğer işlem tamamlanmadan hata mesajı gelirse tekrar cihazı resetleyin. Daha sonra ileri deyin, gelen ekranda şu seçeneği seçin: USB PIN: " " veya "cihaz no" ileri deyin. bir süre aramayı devam ettirecek. İşlem tamamlanınca ekranda görünen uygulamalar veya temalardan en son yüklediklerinizin (ki hata bunlardan birinden kaynaklı) yanındaki işareti kaldırıp ileri deyin. Böylece sorun hallolacaktır." said:




ya da her şeyi boşver.

http://www.blackberry.gen.tr/smf/blackberry-genel-bilgiler-ve-sorular/app-error-602-hatasina-wipe-tam-silme-yapmadan-cozum-t12364.0.html;topicseen

bu siteden devam et buradan yapmıştım işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...