scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Lig atlama ve düşme 6 temmuzda kilitlendi. Yeni sezon açılışı 20 Temmuz çarşamba olacak. Tüm puanlar sıfırlanacak fakat anladığım kadarıyla 6-20 temmuz arasındaki maçlara göre gizli puanlama yapılıyor ve yeni sezon açıldıktan sonra bu gizli puanlamaya göre lig terfisi yada düşüşü yaşanabilir. 20 temmuz sabahı süprizle karşılaşanlar şaşırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 mmr o dediğin gizli puanlama ve hayı 6-20 arası değil bugüne kadar yaptığın bütün maçlara göre hesaplanıyor ve asla sıfırlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oha 1400 bonus puanim vardi hafta sonu harciyacaktim tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 5inde kitlendi ve 26sı salı günü sezon 3 başlıcak diye biliyorum ben :) edit: US için 5-26 EU için 5-20 imiş dıtdırı dıt Fail olup seni de sürüklemişim hahah yok doğru yazmışsın,ben wow gibi US e 1 hafta önce gelir diye düşünmüştüm,scde tam tersini yapıyorlarmış ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 huun said: mmr o dediğin gizli puanlama ve hayı 6-20 arası değil bugüne kadar yaptığın bütün maçlara göre hesaplanıyor ve asla sıfırlanmıyor. Orda kastedilen sanırım lig atlama veya düşme yok diye maçları sallamayın, sonra master adam bronza düşerse ağlamasını kastediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Seperate said: 5inde kitlendi ve 26sı salı günü sezon 3 başlıcak diye biliyorum ben :) 1-Haklısın düzelttim 2-Tekrar düzelttim, sen öyle söyleyince us bakmışım :) 6-20 Temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tropeus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 patch geldi reset yok yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne yani yalan mi söylediler. region birlemis mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tropeus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bir iki maç attımda white-ra ya denk gelmedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 avrupa reseti 27'sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar