moncici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ya iki arkadaşım var avrupa yakasından otostop yapıcaklar. bu çevreyolunun tır dinlenme yerleri nerde bilen var mı? ya da bu sanayi mahallesinin orda beklesek bulabilir miyiz bulgara giden araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 önce edirne'ye yapsınlar. oradan kapıkule'ye. oradan gogo. hatta edirne'ye normal otobüs bileti 10 lira zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 beylikdüzü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 beylikdüzüne gidemem ya pf bulgara 60 liraya bilet buldum pahalı dedi ibişler işte şu ikinci köprünün oraya atıcam hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tem'den falan bulgara yapamazlar abi. diyorum işte temiz temiz edirne önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 burgaza gidicekler o yüzden babaeskide inmeleri lazım. dedim abi işte otobüse binin orda inin. 20 lira dedim. ya dediler boşver. edirneye falan giden kamyon vardır illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Direkt kaba eti kasiniyor heralde o arkadaslarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar