qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Turkiyeyi seviyorum ama; NewYorka cok uzak;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ne newyorku be istanbul varken, dünyanın en guzel şehir? hngi şehirde böle güzellikler varki, omanlıda beri en güzel şehir bu istanbul. martılara simit atıp çay nerde içebilirsniki? new yorkta martı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok martı sadece istanbul da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Türkiyeyi seviyorum ama İsviçreyi daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 qazxswedc said: turkiyede dogmus ve baya bi yilini gecirmis biri olarak bu basligi acmasam olmazdi :) selam. sanırım buradaki hemen hemen herkes öyle. ama hiç böyle bir başlık açmayı düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sosyete_serserisi said: ne newyorku be istanbul varken, dünyanın en guzel şehir? hngi şehirde böle güzellikler varki, omanlıda beri en güzel şehir bu istanbul. martılara simit atıp çay nerde içebilirsniki? new yorkta martı varmı? senin gibi tipler yuzunden böle basliklar gerekiyor zaten kemalkara tarih2 terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Doğduğumdan beri izmirdeyim burda da martılara simit atıp çay içebiliyosun, ancak bu kadar sıkıcı başka bi iş yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mithat said: Türkiyeyi seviyorum ama boş boş başlık açanları sevmiyorum. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Dartanian said: Doğduğumdan beri izmirdeyim burda da martılara simit atıp çay içebiliyosun, ancak bu kadar sıkıcı başka bi iş yok heralde. biz simiti bogazda karakoye giderken vapurumuza eslik eden martilara atiyoruz cnm hayvanat bahçesinde martı beslemiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 qazxswedc said: Turkiyeyi seviyorum ama; Turkce karakterleri sevmiyorum :) qazxswedc said: turkiyeyi seviyorum ama erkekleri yakisikli degil :( qazxswedc said: Turkiyeyi seviyorum ama; NewYorka cok uzak;( tamam mesaj alındı. yurtdışındasın, kızsın ya da gaysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 SenariouS said: Mithat said: Türkiyeyi seviyorum ama boş boş başlık açanları sevmiyorum. bu o zaman bos bos mesajlar atip bos kalabalik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zrU5tL4lwNs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 fede said: türkiyeyi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sosyete_serserisi said: ne newyorku be istanbul varken, dünyanın en guzel şehir? hngi şehirde böle güzellikler varki, omanlıda beri en güzel şehir bu istanbul. martılara simit atıp çay nerde içebilirsniki? new yorkta martı varmı? fistansı, tek kelimelik bi yanıtı hakkeden post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 gidişat lock yönünde, benim de postum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 türedi gene çeşit çeşit yeni tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yeni olsalar keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dasaaa said: sosyete_serserisi said: ne newyorku be istanbul varken, dünyanın en guzel şehir? hngi şehirde böle güzellikler varki, omanlıda beri en güzel şehir bu istanbul. martılara simit atıp çay nerde içebilirsniki? new yorkta martı varmı? fistansı, tek kelimelik bi yanıtı hakkeden post. http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw bu da senin postunun hakettiği tek videoluk yanıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 türkiyeyi seviyorumama dünya fani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 martılı bi istanbul türküsü olsaymış daha iyi olurmuş aslında. bu ülkenin türküleri sizin gibi ülkesinin türküsünü sevmeyenler yüzünden yok oluyor hep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/50b/c06/736/6cb/e61/d61/5a2/0e4/ade/3b9/9d_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 türkü nün marketingi yanlış yapıldı. türkü barlar bu yanlış tanıtıma ön ayak oldu. kim istemezki st. petersburgda clubda türkü çalmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ben istemem. türkü ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Aluriel said: ben istemem. türkü ne lan turku anadolumuzun sesi, ama who cares anadolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 fede said: türkiyeyi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar