dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 üzülme gold. seni de seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 goldbären said: vanilin gerçek ismi kiraz mı? arada bi söylenip dalga geçiliyor da eğer öyleyse %100 almancı kız ismi, tebrikler hayir abi eppek kiraz diyince gülüyo. hiyar iste. benimse gercek adim Cansever. cileli bi gurbetciyim, elimde saz...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hıyar adındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Çok özel mi olur bilmemde kız arkadaşına bi iç çamaşarı alabilirsin,hoşuna gider söylemese de.Çok aşırı kaçma.Aşırı olacağınından korkuyorsan gecelik tarzı bişeyde alabilirsin. Bu arada vaniLLe varmış aramızda öküz gibi muhabbet ettim ya utandım şu an.Erkekler hamamında gibi hissediyodum kendimi forumdayken ama vaniLLe kadınmış,kusura bakmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sevgilim değil abi kız, arkadaşım sadece. Ajana haber saldım laptobunun boyutlarını öğrenecek bana ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 she is girl, she is friend but not girlfriend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 İnsan niye arkadaşına hediye alır lan yalan söyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yazdım ya lan. Ek olarak senin aksine ben pek bi insansıyım. Parti olmasa bile misafir edicek beni 5-6 gün, bişiler alırdım yani(ki aldım ahfgasdah) Partisini öne almış madem bi hediye de onçün alayım dedim işte. edik:üstteki msjı nie alıntılıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar