Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Kum zencisi demek biliyorum

Ve hayır ırkçı değil, ırkçı isim koymak istesem Niggerssuck yahut Niggerstolemybike diye isim koyardım, kendimi kum zencisi olarak tanımlayan bir isim koymazdım.

Kaldı ki NWN account ismim Sandnigger bile değil. Niger diye bir ülke var arkadaşlar, her Latince siyah diyene ırkçı diye koşunca komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha ben "yoo ırkçı değildir" diyince argümanım geçersiz oluyor ama sen zıttı doğrultusunda ısrar edince doğruluğu sabit oluyor.

NWN2 account ismimin Sandnigger olmadığını, olsa bile ismi taşıyan kişiyi tanımlayacağı için ırkçı olmayacağını kaç farklı şekilde açıklamam gerekiyor? Kendine çingene diyen bir çingene ırkçı mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Baldur's gate2 yi 554256 kere bitirmişimdir izometrik açılı oyunlarda grafiklerle pek derdim olmazda bu tarz rpglerde esk oyunlardan rahatsız olurdum.
Nwn2 yi bitireli neredeyse 4-5 yıl oldu şimdi gözümü rahatsız eder sandım ama hiçte rahatsız etmedi fable kıvamında güzel bile geldi gözüme hatta.swtordan bi eksiği yok walla xD
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

abi adam ciddi ciddi nigger ırkçı değildir diye iddia ediyor yada bizi trollüyor. işin aslı en başta açamaması lazımdı o nickle üyelik.

Bilmiyorum kaç defa tekrar etmem gerekiyor; Sandnigger diye açmadım zaten arkadaşım, account ismim ismim Sandniger. Steam'de de niggerlı isim alamıyorsun mesela, ama niger yazabiliyorsun. Hakaret olsaydı yasaklarlardı, yasaklasalardı alamazdım. Ama aldım.

Oyuncuların account ismini görememe konusunda hatlaıymışım (oyuna ilk defa giriyorum, bilmiyordum) ama DM beni kicke bağladığında kendimi açıklamaya çalışırken bunu belirtmiştim, kendisi açıklayıcı olup beni düzeltebilirdi. İşin komiği serverın kurallarında pejorative names, racial slurs diye bir kural yok, adam kendi insiyatifiyle call of judgement yapıyor ve karşıdakini dinleyip ona açıklama yapmak gibi bir gayesi yok. Oyuna girdikten 1 saniye sonra kicke bağlandığım için kamu huzuru falan da söz konusu değil.

Neyse, oyun başlığında servera rage yapacak değilim, onların forumuna da konu açtım zaten.

Bu arada paticikten de banlansın diyenlere: İsmi almadan önce Dynamick'e sordum, your argument is invalid. Bay.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

OLM GAZA GETİRMEYİN LAN ADAMI AĞZINIZI YUMRUKLARIM SINAVLARIM VAR BENİM!

offff çıldırıcam. nwn2 cdmi buldum çıkardım. yüklemeye korkuyorum. üstünde steam logosu da var. yüklesem bırakamam böyle bi olayı ben. ve bayılırım faerun'a...

birileri demiş işte tanrıları bilmiyoruz falan filan da forgotten realms cidden aşırı karmaşıktır o yüzden tırsmayın. kitap yazarlarının bile tüm tanrıları bildiğini sanmıyorum. genel tanrıları bilin yeter. onun dışında 200 tane falan tanrı var :D

craft oynayasım geldi yazılanları görünce. cüce craft açıp akasım geldi. ama multi-char olayı var mı? yani baydım crafttan başka bi charla girip akabiliyor muyum?

gel bebeğim gel
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Cystein benim perşembe günü tek dersim bitiyor seninde o aralar sınav biterse gel beraber cüce açalım craft yapalım har har har gezelim her gittiğimiz yerde kavga çıkaralım ne dersin?
ayartmayın lan beni. görebilceğiniz en güzel cüceyi oynarım. şakam yok. bir cüce yaşıyor içimde. cüce dövmem bile var omzumda. cüce olmalıymışım. bir cüce var benden içeri
Sosyal ağlarda paylaş

Sandnigger = biz türkler deseydin banlamazlardı bence. Sonuçta bizi çok iyi anlatan bi kelime.

(ben bu mesajı attım da silindi mi yoksa güzel kafayla atamadım mı acaba?)

Caster olup esmek var ama epic lvl kuralları sanırım motb ile aynı? Bu durumda epic lvl spell slot yerine aptal saptal mass chickenization gibi büyüler geliyor ki 3.5e'nin başarıyla kotardığı epix lvl spell casterlığa büyük hakaret.

Ayrıca weapon master frenzied berserker oynanmaması da beni üzdü.

Bide dungeonlar falan nasıl? Lvl atlama vs?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...