NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Anelor yarın aksam beraber takılalım yeryüzünde karakter acacam önerin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 valla zor soru sordun be abi :D ben human monk'um herşey olabilir yani ne oynamak istiyosan onu aç roleplayini sen yapıcaksın sonuçta :) beraber takılırız valla güzel olur. ama oyunun zevki asıl 5+ kişilik gruplarla çıkıyor. 7 kişi kobold'ların mine ını temizlemiştik inanılmaz keyifliydi az öncede 9 kişi gnoll mağrasına dalıp ordan bi drayd kurtardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 prestige class olayları falan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Oyunda npc dungeon falan var mı? Sadece playerlar yoktur heralde? Bide hangi class ve prestige classlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://nwn2.wikia.com/wiki/Main_Page oyunun wikisi. bildiğin d&d abi işte prestij class olayları falan hep. npc dungeon derken ne demek istediğini anlamadım axe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok nwn2 oynadım daha önceden ben ama serverda varmı yokmu diye sormuştum. var heralde. güzele benziyor. gelirim ben de yakında büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 serverda daha bile çok class var. mesela ninja falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://dalelandsbeyond.forumotion.com/ buda oynadığımız serverın forumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://nwn2.wikia.com/wiki/DragonMaster_Negotiator_-_F(12),Brd(1),RDD(10),WM(7) aha benim powerplay buildi single oynarken kullandığım asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ninja var evet ama tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 OLM GAZA GETİRMEYİN LAN ADAMI AĞZINIZI YUMRUKLARIM SINAVLARIM VAR BENİM! offff çıldırıcam. nwn2 cdmi buldum çıkardım. yüklemeye korkuyorum. üstünde steam logosu da var. yüklesem bırakamam böyle bi olayı ben. ve bayılırım faerun'a... birileri demiş işte tanrıları bilmiyoruz falan filan da forgotten realms cidden aşırı karmaşıktır o yüzden tırsmayın. kitap yazarlarının bile tüm tanrıları bildiğini sanmıyorum. genel tanrıları bilin yeter. onun dışında 200 tane falan tanrı var :D craft oynayasım geldi yazılanları görünce. cüce craft açıp akasım geldi. ama multi-char olayı var mı? yani baydım crafttan başka bi charla girip akabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ben ateistim de cik isin icinden haci, tanriyi napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 onlar da var yahu. forgotten realms'ın özelliği zaten diğer diyarlardaki gibi "yok hocu onu yapaman sen busun sen şusun " gibi şeyler yok. cüce druid cüce büyücü falan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 var bisürü karakter açabiliyosun. servera girerken karakter seçtiriyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bide dil olayı var. dwarflar geliyo mesela kendi aralarında common konuşmuyolar falan böyle gıcık gıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oyy dwarf açayım lan hanzonun teki olsun ayyaş olsun fist fight falan cıkarsın ortamlarda güzelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: oyy dwarf açayım lan hanzonun teki olsun ayyaş olsun fist fight falan cıkarsın ortamlarda güzelllboşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 öyle bi oyun değil o ya bi çizgi var onu takip edip üstündeki kırmızı halkalı olanları kesiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Pasta said: öyle bi oyun değil o ya bi çizgi var onu takip edip üstündeki kırmızı halkalı olanları kesiyorsun. bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Pasta said: öyle bi oyun değil o ya bi çizgi var onu takip edip üstündeki kırmızı halkalı olanları kesiyorsun. Pasta singleplayer campaing den bahsetmiyoruz oynadığımız multiplayer serverdan bahsediyoruz. ben ne 1.ci oyuun nede 2.ci oyunun single'ını açıp doğru dürüst oynamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Steamden ucuzluk warken alıvermiştim multi olayını falan hiç bilmiyorum şimdi multiye tıklıyınca autherization server down felan diyo bendemiki sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Girer girmez oyundan atıldım, önce üye olmak falan mı gerekiyor? Edit: Account isminden dolayıymış, bunlar da geri zekalı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Lasombra said: Steamden ucuzluk warken alıvermiştim multi olayını falan hiç bilmiyorum şimdi multiye tıklıyınca autherization server down felan diyo bendemiki sorun? ona he de geç ya herkeze diyo onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar