Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

valla zor soru sordun be abi :D ben human monk'um herşey olabilir yani ne oynamak istiyosan onu aç roleplayini sen yapıcaksın sonuçta :)
beraber takılırız valla güzel olur. ama oyunun zevki asıl 5+ kişilik gruplarla çıkıyor. 7 kişi kobold'ların mine ını temizlemiştik inanılmaz keyifliydi az öncede 9 kişi gnoll mağrasına dalıp ordan bi drayd kurtardık.
Sosyal ağlarda paylaş

OLM GAZA GETİRMEYİN LAN ADAMI AĞZINIZI YUMRUKLARIM SINAVLARIM VAR BENİM!

offff çıldırıcam. nwn2 cdmi buldum çıkardım. yüklemeye korkuyorum. üstünde steam logosu da var. yüklesem bırakamam böyle bi olayı ben. ve bayılırım faerun'a...

birileri demiş işte tanrıları bilmiyoruz falan filan da forgotten realms cidden aşırı karmaşıktır o yüzden tırsmayın. kitap yazarlarının bile tüm tanrıları bildiğini sanmıyorum. genel tanrıları bilin yeter. onun dışında 200 tane falan tanrı var :D

craft oynayasım geldi yazılanları görünce. cüce craft açıp akasım geldi. ama multi-char olayı var mı? yani baydım crafttan başka bi charla girip akabiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

öyle bi oyun değil o ya
bi çizgi var onu takip edip üstündeki kırmızı halkalı olanları kesiyorsun.

Pasta singleplayer campaing den bahsetmiyoruz oynadığımız multiplayer serverdan bahsediyoruz. ben ne 1.ci oyuun nede 2.ci oyunun single'ını açıp doğru dürüst oynamadım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...