Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Arkadaslar 2 tane Download Editörü alınacakdır 1 adet Counter-Strike icin 1 adet Ultima Online icindir.. Başvuruda bulunmak isteyenler. Lucretius adlı accounta özel mesaj atmaları yeterdir. tşkler.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 nasıl download editörü açarmısın konuyu azcık forumlar içinmi?[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm [Bu mesaj Xharloan tarafından 22 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hyr forumlarda herhangi bir yetkisi olmuyacak sadece msl: Uo Download Editör yazıcak title olucak bu kişinin görevi msl:Uo icin İndirilebilecek dosyaları bulup bunu Dosyalar bolumune eklemek Ftp accountuda acılacak daha sonra bu kişiye (Yeterli güveni verdikden sonra)[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 title içinmi kasıon? peh bence hiç kasma direk Gr@| Bonzilik[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ne kasması ya benim yazımda nerde kasma yazıyor goster bana... ben sadece us forumlarındaki title ı Download Editör olcak diyorum..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar