Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mortis etrafta bi soruştursana uydunet kullanan varmı diye üşenmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ne alaka ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 lastfm var grooveshark var thepiratebay var seslisozluk var redtube var justintv var Google Dns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mortis said: ne alaka ki? kardeşime gittiğimde de denedim ve ordada sorunsuzdu hepsi. uydunet kullanıyor o da. bende de sorunsuz uydunette. o yüzden sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 acaba www.wix.com u deneyebilir misiniz? çok saçma site mahkeme kararı ile engellenmiştir diyor ne alaka ki hosting sitesi yani neyini engellediler internet sitem de açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 xlaidehlevar said: acaba www.wix.com u deneyebilir misiniz? çok saçma site mahkeme kararı ile engellenmiştir diyor ne alaka ki hosting sitesi yani neyini engellediler internet sitem de açılmıyor Denedim sorun yok kardeş... Opendns kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Daha dun format attim hic bir dns kullanmiyorum heryere akiyorum 8mit sinirsiz ttnet ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben hala giremiyorum opendns de denedim ne alaka hala anlayabilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi o nick nası okunuyor. pronansieyşını ile bi yazsana.. kayıt tarihi 2005 ben adamın nickini okumadan geçiyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 alakası yok işte tahminen santralden arada bi açılıo arada kapanio çok garip yani istediin kadar dns dene, istediin host dosyası ıvır zıvır editle bişey yap olmuyor. bi ara düzeldi geçen haftasonu 2 gün sonra tekrar aynı şekilde, girilmio mahkeme kararı muhabbeti hep bölgesel diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 az önce de girdim ama site bomboş çıkıyor login oluyorum no response from server falan diyor of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ipad den girebiliyorum bide..3g bağlantıdan tabi pc de böyle kalıyor 10dk sonra... http://212.156.4.8/ yine mahkeme kararı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 alıntı.. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi :13.07.2011 Karar No :2011/DK-59/359 Gündem Konusu :TTNet A.Ş. Hakkında Soruşturma Açılması. KARAR : Adli mercilerce verilen herhangi bir koruma tedbiri olarak erişim engellemesi kararı veya Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca tesis edilen herhangi bir idari tedbir olarak erişim engellemesi kararı olmamasına rağmen bazı İnternet sitelerinin erişiminin engellenmesi konusunun değerlendirilmesini teminen Telekomünikasyon Kurumunun Denetim Çalışmalarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 13 üncü maddesi kapsamında TTNet A.Ş. hakkında soruşturma açılması ve soruşturmayı yürütmek üzere ilgili birim olarak Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın görevlendirilmesine karar verilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 AHAH ciddimi bunlar. Sol cepteki parayı sağ cebine atan eline vurmak gibi birşey bu ahahahgdsşlgkdsşlgkfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ne olmuş anlamadım ki TTNet i dava mı ediolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sacmalik ya. sorusturma acilsa da zaten cabucak sonuclanmiycaindan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 justin tv için dns araniyor. 1 ay daha turkiyedeyim bayginlik geldi artık. 8888-8844 kullanıyorum ama sorun cikarmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 uydunet google dns bahçelievler ve mecidiyeköyde ayrı ayrı denedim. sorunsuz ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 wix.com sonunda açıldı bende attığım mailin bir yararı mı oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar