Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizcesi olan ve para lazım diyen kimseler var mı?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

herneyse abi çok oldu son çeviriyi yapalı da ben örnek olarak verdim, ha fail oldum farkındayım da çevirirken olmamıştım ondan eminim :D şimdi koydurmayın bana çeviriyi, suç işlemek istemiyorum sdfsdf

yok yok işte anterior yada posterior dediler de hangisine hangisini dediklerini unuttum, 2 hafta oluyor. Ama çeviri doğruydu dediklerine göre çevirirken doğru yapmışım işte aga, kurcalamayın

olay burada başlıkta teklif edilen paranın çok az olması, bahane de "bunları yapacak paraya ihtiyacı olan adamlar var1 klasik kapitalist patron mantığı lol
Sosyal ağlarda paylaş

30 lirayı ben kazanmıyorum, ben sadece 12 lira kazanıyorum. Demek istediğim çeviri işinin piyasasını biliyorum ve çok düşük rakam geldi bunu belirttim. Baltalamaksa baltalarım, sömürüye karşıyım kusura bakmayın.

Ben almadım ayrıca işi, onlara yalvaran çevirmenler varken tıp öğrencisi olan master yapan falan, bana yalvardılar her arayışlarında kavga ettim istemiyorum çeviri yapmak diye. Sonunda paraya ihtiyacım olunca iyi tamam artık yaparım dedim. Bu yani. Torpille iş bulmaktan biraz daha farklı durum :)
Sosyal ağlarda paylaş

İşi verdik arkadaşlar yüksek lisans öğrencisi bir kıza.

Bilgisayar 2 saatte toplam 50'ye yakın başvuru oldu, gelen maillere bakıyorum var ya, intihar edesim, Türkiye'den kaçıp gidesim geliyor.

Örnek vereyim ara ara:

"dediğiniz fiyat belirttiğiz miktardaki iş için çok az. bu fiyata yapmanız baya zor. ki daha önce 900 lira gibi bi mebla söylemiştim abartmamıştım da adam gibi bi çeviri o fiyattan aşağı zor. ilk yarı dediğiniz kısmı kaç sayfa onu belirtirseniz eğer yetiştirebilecek gibi bi durumdaysam 450-500 civarları size uygunsa düşünebilirim. tabi baştan söyliyim acil kısmı tamamlarım ama geri kalan kısmı abartmamk kaydıysa bi iki gün sarkabilir. yani ölümcül bi bitiş tarihi yoksa yapabilirim. bu arada öğrenciyim."

"bilgisayar mühendisiyim işsizim." bunu yazmıştım galiba.

"Acikcasi, benim paraya ihtiyacim yok. 2 yil once Carnegie Mellon'da computational designda ogrenciyken computer science bolumunden onlarca ders almistim o yuzden biraz da bu ise atladim, ama baktim da bir mimar olarak network konusunda en iyi tercumeyi yapabilir miyim emin degilim :) yani hayal kirikligina ugratmak istemiyorum sizi. O yuzden isterseniz soyle yapalim; carsamba gecesine kadar bu konuda bilgili veya paraya ihtiyaci olan biri cikmazsa ben size yardim edeyim. Aslinda benim disimda size mail atan bir suru insan vardir ama yine de soylemek istedim. Sonucu haber verirseniz memnun olurum. Tekrar tesekkurler!"

"hali hazırda haber ajansı ile çevirmen olarak çalışıyorum, ek paraya ihtiyaç var kimse yanaşmadıysa üstlenebilirim seve seve"

"Ilgileniyorum. ODTUde muhendislik okuyorum, hazirligi 90/100 ile atladim ve ingilizceden muaf oldum. Aradigin adam benim."

falan filan, bir sürü bilgisayar mühendisi falan, vesaire, vesaire. Ulan düşünüyorum düşünüyorum, ne garip ya. Biz de böyle olucaz herhalde mezun olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...