EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Arkadaşlar merhaba, konu başlığında biraz kendimden bahsettim. ve şimdi de çılgın bi girişim peşindeyim(kendim için çılgın) ki son çarem artık.. şimdi bi endüstri mühendisi, çemberden fazla çıkmadan, en iyi başlangıç yapabileceği hangi iş kolu var. Bi arkadaş banka müfettişliğinden falan bahsetmiş. onun gibi başka meslekler var mı ,kendini biraz yırtmayı gerektiren, hedef koyulabilecek..? tam anlatamadım ama siz anladınz durumu.. Not: Benden rakip olmaz, rahat olun .ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Banka müfettişi olucaksan niye endüstri müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 said: niye endüstri müh. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 beyler son sınıftayım diyorum, niye'si yok artık geçti gitti :) bundan sonrası için diyorum, ne yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 allahtan ümit kesilmez dua edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 tamam dua edicem zaten ama ne için dua etceğimi sizden öğrenmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 banka mufettisligi degil de bilisim mufettisligine kasabilirsin, ama birakmazlar bilg muh ogrencileri, bi de sinavlari agir, db'den tut sw life cycle'a kadar incik cincik herseyi soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 lojistik ve supply chain finans project management ve resource allocation operations research yani akademisyenlik gibi 4 baslık sayılabilir. gerci project management da supply chaine sokulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kpss kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 akademisyen ol gitsin. valla end. müh. ne iş yapar bunu tam olarak işverenler de bilmediğinden dolayı işin zor. ben de bilmiyorum ne yapar ne ederler. hehe kpss a kardolarını kas eğer bölümden alım varsa, olmadı 399'a tabi teknik kadroda end. müh alım yapılıyor mu bilmiyorum o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 muhendislik yapmadiklari kesin ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 akademisyen olamam ben, diğer örnekler daha güzel.. en yüksek maaşlısını seçelim bi .d ulaşılmaz gibi olsun ama ben ona ulaşmaya çalışırken, zaten belli bi seviyeye gelmiş oluyim mantığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 optimizasyon ekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Hem end müh hemde yüksek maaş ters orantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ERP kas. ERPciler kendi maaslarini kendileri belirliyorlarmis duyduguma gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 end muhle genis spektrum var, ama tabi bi mak muh olup giriş maaşı daha yuksek olan bi fabrika pozisyonu cok daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya aslında ilk hedef para diil de, işi bilen adam olmak istiyorum. Hani herkesin yapamıycağı iş olsun fln. Bi alana tamamıyla yönelmek gibi şeyler. gelmişim son sınıfa, artık bi tarafa yönelmem lazım yoksa ortada kalıcam. .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Şimdiden KPSS A grubu kadrolara bak derim. Hem iyi maaş hem kariyer imkanı çok iyi + özele geçme imkanın çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 senko said: ERP kas. ERPciler kendi maaslarini kendileri belirliyorlarmis duyduguma gore Sap'ci mi oliyim diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bir de İş Müfettişliği diyolar.. Bi bilginiz var mı? Sosyal hayat, maaş fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 2 dersim kaldı bide stajı bitirmeye çalısıyorum 6 yıl hobi olarak gittim okula dfssf zaten 1.sınıf çokzeldi ya aehaueh bizim bölüm napyıro draması falan fds neye ilgisizsin onu anlamadım çok fazla opsyion var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 EmRicardo said: senko said: ERP kas. ERPciler kendi maaslarini kendileri belirliyorlarmis duyduguma gore Sap'ci mi oliyim diosun? yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 senko said: EmRicardo said: senko said: ERP kas. ERPciler kendi maaslarini kendileri belirliyorlarmis duyduguma gore Sap'ci mi oliyim diosun? yep. peki bu işin geleceği nasıl sence? yani 6-7 sene sonra da SAP revaçta olur mu acaba yine? bi de SAPci olarak 5 yıl çalıştık diyelim, ordan nereye geçebiliriz, daha üst bi kademe falan.. belki ömrümün sonuna kadar SAPci olmak istemeyebilirim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Fin said: 2 dersim kaldı bide stajı bitirmeye çalısıyorum 6 yıl hobi olarak gittim okula dfssf zaten 1.sınıf çokzeldi ya aehaueh bizim bölüm napyıro draması falan fds neye ilgisizsin onu anlamadım çok fazla opsyion var yani nedir o tepedeki opsiyonlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hangi okul bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar