azemmercimek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Öncelikle biraz araştırdım forumda bu oyun ile ilgili ama işin içinden çıkamadım nedenide ilk kez paralı oyun oynamak istiyorum. 1-Oyunu CD sinimi alıcam ? alacaksam nerden web adresi verbilirmisiniz.kredi kartım var.2.secenek sitedende indirebilirmiyim. oluyorsa nasıl yapıcam. kusura bakmayın her ikisininde nasıl olacağını bilmiyorum açaıklamalı bilgi verirseniz. 2-karekter oluşturucam ama şuan itibariyle TÜRK GUİLD lerinin aktif olan server hangisi . 3-Ben PVP oynamak istiyorum bu oyunda PVP VE PVE ayrı ayrımı farkı ne? Bu konularda yrd.olrmusunuz.Ne olur kusura bakmayın verceğiniz cevaplardan dolayı çok çok tşk.ederim.Hepinize iyi oyunlar full caps başlık açmayınız. -sam
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sticky postlardan WAR yararlı bilgiler yazanının icerisindeki linklerden oyun ile ilgili aradığın bütün soruların cevaplarına ve daha fazlasına sahip olacaksın.
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bu oyun yerine knight online ı tavsiye ederim, çok daha güzel
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben üşendim google o warhammer yazıp web sitesini bulmaya
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 -Dark_Angel- said: BAĞIRMA LAN.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bu oyunda malis yok aga, oyun çok kötü kınayta gel
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 burası çok kasıyo msn'e gel anlatayım
azemmercimek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 siz cevap verenler psikoliniz bozulmuş ne işiniz var buralarda sizi en kısa zamanda hastaneye yok tımarhaneye yatırmak lazım.forum kirliliği yaratmadan gidin....
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kutulu satın almak istemiyorsan, warhammer online'ın sitesine gir bi hesap al kendine. hesap aldıktan sonra siteden indirebilirsin.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 azemmercimek said: siz cevap verenler psikoliniz bozulmuş ne işiniz var buralarda sizi en kısa zamanda hastaneye yok tımarhaneye yatırmak lazım.forum kirliliği yaratmadan gidin.... =(
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 büyük harflerle upuzun başlık açıp sonra forum kirliliği bik bik bik
Öne çıkan mesajlar