Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarı cep telefonu aracılığı ile internete bağlamak için en uygun cihaz ve paket ?

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar daha önce fenercell faturamla ilgili bir konu açmıştım internet bölümüne 200 küsür lira gelmişti. 4 gb'lık fenercell paketi kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu taahüt süresi dolmak üzere. aylık 30-40 arası geliyordu normalde internet. bir de yine avea baba tarife var 1000 dk 1000 sms her yöne 35 tl ama o da yine 40 küsur geliyor. sonuç olarak elimde bir avea modem ve iki farklı avea hat var bir de bunlara ek olarak 3-4 aydır kullanmadığım turkcell hat var.

bugün aveanın bir tarifesini gördüm 19 tl ye 500 dk ve 1000 sms her yöne artı 1 gb internet. yalnız bu tarife sadece başka abonelerden gelenler için geçerliymiş.

uzun süredir doğru dürüst bir telefon kullanmıyorum. şimdiki planım usb veya bluetooth ile internete laptopu notebook'u sağdan soldan gittiğim yerlerde ve zaman zaman tatilde bağlayıp kullanabileceğim bir şekilde kullanmak.

bunun için en uygun, en hesaplı bir de en ucuz olarak ne önerirsiniz ?

her ay 80-90 avea'ya bayılacağıma 19 liraya hepsini karşılarım diye düşünüyorum üstüne de yeni bir telefon almış olurum.

öyle yok dokunmatik olsun, yok şu olsun, yok bu olsun gibi bir derdim yok, htc'de blackberry'de iphone'da inceledim açıksası hiçbir şekilde bilgisayardaki rahatlığı vermiyor bu cihazlar sadece çok çok acil durumlarda bi iki bişeye bakmak için kullanılabilir diye düşünüyorum rahat değil bence.

sonuç olarak çok ihtiyacım oldğunda mailime, youtube'a filan bakabileceğim ve laptopu notebook'u internete bağlayabileceğim bi telefon istiyorum. ne önerirsiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...