Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Kutluay da NBA'li!!

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Nba'ye avrupa'dan gelen oyunculara zaten her zaman mid-level yada minimum kontrat teklif edilir. Bence 31 yaşında SG pozisyonunda ki birisi için alabileceği en iyi teklifti NBA takımlarından aldığı.
Bobcats'in piyasayı daraltığı görüşüne katılmıyorum. Halen daha bir çok oyuncu var henüz imzalamamış.
Bazı takımlardan da sosyal yaşamda yaşadıkları sorunlar ile ayrılma ihtimallerinin yükseldiği oyuncular var ki, böyle fırsatların bulunduğu bir yerde İbrahim kendisine iyi yer buldu.
İbrahimi bekleyen en büyük sorun 82 maç+playoff'luk bir maratonu taşıyıp taşımayacağı. İşte bu İbrahim çok ama çok çalışmasını gerektiren bir nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

31 yaş rekoru İbo ya ait değil Sabonis e ait - para alma konusunda -

Ben İbo nun iyi uzuna sahip bir takımda oynamasını isterdim çünkü ibo kendi pozisyonunu yaratamaz ve malesef Seatle NBA deki en rezil uzunlara sahip ayrıca takımın starlarının bu sene kontratları bitiyor buda re-building e işaret.Batı da her baba takımın adam gibi uzunu var veya oldu

Sa ---> Duncan
Denver ----> Martin
Utah -----> Boozer
Minesota -----> KG
Portland -----> Randoplh
Sacremento -----> Webber - müzmin sakat -
Clippers ----> Brand
Dallas -----> Dampier - Ağlamak istiyorum Dallas da bir uzun -
Hornets ----> Magloire
Rockets -----> Yao
Grizzlies -----> Gasol
Suns ----> Amare

Ha illaha uzun mu lazım tabiki hayır bkz Lakers - Emektar Divac ve sf dan bozma pf Odom uzunları -
ama Lakers da Kobe var[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

valla şiddetle kınıyorum ben ibo naaah oynar ..k oynar, altına eder, mafolur rezil olur demenizi ^_-

adam NBA'e gidiyo işte daha ne, rüştü de barcelonaya gidip antrenman yapıp geldi mesela, ben ikisine de gidemediğime göre, beni nba e transfer etmeye gelmediklerine göre benden başarılı demek ki

inşallah orda da belli sınırlar içinde kalır da hem kendi tecrübesi için hem de basketbolumuz için faydalı bir gidiş geliş olur

şöyle söyleyebilirim rahatlıkla, bir basketbolcumuzun nba gibi bir lige gidiyor olması, bir futbolcumuzun avrupanın önde gelen takımlarından birine gidiyor olması tek başına bir şey değildir, arkadan gelen nesil için, ilerisi için de çok şey ifade eder, bu bir yoldur, önden giden bu işin de yapılabileceğini gösterir, patikayı çizer, arkadan gelenler orayı yol yapar, budur

tabi buradaki bazı arkadaşların bu ülkede basketbolu televizyon kanallarının bile zar zor verdiği dönemleri düşünerek şu anda geldiğimiz noktanın aslında ne kadar büyük bir çağ atlama olduğunu farketmesini beklemek de doğru değil, çok şey değişti yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler yavaş tabiki herkes İbo nun Seatle gitmesini mutluluklarla karşıladı ama birde gerçek var oynayamayacağı bir takıma gitti ayrıca Seatle ın hedefi play off lara kalmak ben ordaki uzunları da play off un yolunun iyi bir uzuna da bağlı olduğunu göstermek amacıyla yazdım ki bu senede batı yüzde 50 maç kazanmanın üzerinde olacak bazı takımlar yine play off a giremiycek yani görünen köy kılavuz istemiyor İbo Guard seçeneği çok fazla olan bir takıma gitti.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 16 Eylül 2004 21:31 tarihinde demiş ki:
Beyler yavaş ...

ben de bunu söylemeye çalıştım biraz
gerçekten yavaş biraz daha :)

görünen köyü görememe değil burada benim takıldığım yer, basketboldan o derecede de anlamam zaten, benim takıldığım yer NAH kısmı ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Eylül 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili screamer,

Bir de şu açıdan düşünelim mi? Geçen sezon Ray Allen'ın yaşadığı sakatlık nedeni ile çok zor anlar yaşadı Sonics. Ligin başından 26 maç kaçırdı Allen. (bende ESPN'deki virtual GM' de bir türlü kadroya alamadığımdan çok iyi hatırlıyorum)

Bu sene aynı şeyi yaşamamak için kadrosunu alabileceği uygun -ki uygundan kastım fiyat/performans değerlendirmesi- birisini dahil etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru hatırlıyorsun bir sene önce hem Allen hem Lewis sakatlık problemi vardı ama Murray de Kalbur üstü bir guard olduğunu kanıtladı ki A. Daniels gibi bir adam da onlarda ayrıca İbo Allen dan daha fazla sakatlanma potansiyeli var adamın burnu bilindiği gibi folloş oldu ki Nba gibi bir sert ligde o burun ne olur gari siz düşünün aslında Seatle ın coach u Jerry Sloan gibi bir manyaklık yapabilir çünkü Şu an takımın görünen beşinde bir Potapenko 3 atamıyor gerisi atıyor eğer bir sene önce olduğu gibi oynarlarsa İbo 10 hatta 15 dk oynar hemde maç başına

Yalnız bu taktiğin tek kötü tarafı takım kısıldağı için defansta çok zorluk çekilmesi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

İbo nun başarısını tabiiki isteriz ama ibo gibi kısa ve 3 lük atan bir oyuncu
Seatle Supersonicsin
-Uzun adam olmaması
-3lük atabilen silahlarları olması

Nedenleri ile Benchden sadece 10 - 15 dakika kalkabilir o da oyuncular yorulacağı için

Ama eğer çok çalışır, çok iyi savunma yapapilirse ve görev aldığı sürede kendinde beklenen 10 - 15 sayı yı aşabilirse koçları daha çok süre verir ve çok iyi bir 6. adam olur diye düşünüyorum.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...