Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BulletRide said: Tek büyük olarak bu olaylarda adımızın dahi geçmemesi gurur verici olsa da ( Üç tane ateşli antu atlacak neyinize sizin şike eki eki diyerek onları baştan kontenjandan eledim ama) ezeli rakiplerimizin düştüğü bu acınası durum bizi gerçekten düşündürüyor. hey dostum çok cool'sun. cidden galatasaray böyle bir işe karışmadıysa bu yıl ve şampiyonluk yarışı verdiği senelerde, helal olsun ne diyelim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 mal bunlar yemin ederim mal ya gitti lan lig çok değişik olacak hayırlısı hepimize. gs de bişi yok en azından, gerçi şike yapsalar anlardık bu sene fçaösmd
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Absolut said: Spor hayatını bitirdi mal. Bişiler bulunur siz de merak etmeyin. ata biner, jokey olur.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yapanları kanıtladılar, gelsin kanıtlasın bizi de üşenmeyip eyvallah
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ŞİKE TEKLİF ETTİLER NE İSTEDİN AT, AT, AT İSTEDİM ATLARA ÇOK DÜŞKÜNÜM
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTT
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nba'de lockout var superlig'te sikeden atarlarsa takimlari spor acisindan harika bir sene gecircez.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bu sefer at bindi, hem de ne fena bindi :(
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yine sayfa altı alın size ünal aysalk forgiver said: http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız. Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır. http://www.galatasaray.org/images/siteheader_2011.jpg Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz. Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Ünal Aysal Başkan http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10590_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sıradaki dalgada cimbomlular da olacak gibi bir söylenti var valla, siz de beşiktaşa dönmeyin sonra xD
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Atılsınlar beter olsunlar, neyin derdi bu? Antep'i Kayseri'yi de izlerim ben. Milletin derdi Avrupa'ysa Beşiktaş'tan Fenerbahçe'den ne hayır geldi 1-2 olay dışında. Ben bu seneki rezil sezon veya bitirdiğimiz pozisyona istinaden konuşmuyorum, Galatasaray'da hiçbirşey bulamazlar. Donuna kadar arasınlar klübü isterlerse, bunu da quote yaparsınız
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 omer cavusoglu: iddia ediyorum juventusun 100 bin taraftari yoktur. kume dusunce ses cikmadi! AAAABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Fenerbahce cumhuriyeti yoktur BEŞİKTAŞ adliiyesi vardır ! ZAAAAAAAAAAAAa
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Eğer fb,bjk,ts,karabuk,eskısehır,sıvas düşürülürsekupayı ve sampıyonlugu kım alıcak?süper kupa fınalıde yapılıcak bu gıdısle onu kıme verırler acaba. Bu arada metrısde baya baya futbol kulübü kuruldu,baskan aziz,teknık dırektor tayfur,oyuncular kalede serdar,ilerde ıbrahım akın,ümit karan...
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Galatasaray bayrağına sarıp uyurum onunla, canım benim
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 metris demişken bankasyanın yeni şarkısı bu mu olsa
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ibo öttüyse bu işin çıkışı yok. delil yetersiz gak guk derdin ama kapı gibi TEKLİF GELDİ, GABLETTIM diyor adam. düşsün düşmesi gereken, bank asya ile stsl dijide olsun. temiz futbol pr i ile ucuza dekoder satilsin. diji de aglamasin, kan emicilerden kurtuldu iste. adam akilli pazarlarlar ise rekor satis da olur bank asyayi alirlarsa. taraftar uyandi abi, su fener de cocukluk etmeyip desteklesin bu sureci, gelirsiniz seneye direk iste ayakta alkislarim ben oyle kulubu.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Masquerade said: omer cavusoglu: iddia ediyorum juventusun 100 bin taraftari yoktur. kume dusunce ses cikmadi! AAAABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Karşısındaki herif atlayınca yeni bir yok artık ali sami tepkisi bekledim ama fake atmış eleman.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/temizlik.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Zaten azıcık realist düşünseler yetecek, 100 küsür yıllık klüp 1 sene Bank Asya'da oynadı diye küçülmez. Düşürün anasını satayım diyen adamı alnından öperim , keşke böyle olsa herkes.
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 son durum ne arkadaşlar şimdi?tff yeni karar mı alcak, yoksa devam mı aynen
Öne çıkan mesajlar