Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Tek büyük olarak bu olaylarda adımızın dahi geçmemesi gurur verici olsa da ( Üç tane ateşli antu atlacak neyinize sizin şike eki eki diyerek onları baştan kontenjandan eledim ama) ezeli rakiplerimizin düştüğü bu acınası durum bizi gerçekten düşündürüyor.

hey dostum çok cool'sun. cidden galatasaray böyle bir işe karışmadıysa bu yıl ve şampiyonluk yarışı verdiği senelerde, helal olsun ne diyelim.
Mesaj tarihi:
yine sayfa altı alın size ünal aysalk
forgiver said:

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg
Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.
http://www.galatasaray.org/images/siteheader_2011.jpg
Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10590_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg
Mesaj tarihi:
Atılsınlar beter olsunlar, neyin derdi bu? Antep'i Kayseri'yi de izlerim ben.

Milletin derdi Avrupa'ysa Beşiktaş'tan Fenerbahçe'den ne hayır geldi 1-2 olay dışında.

Ben bu seneki rezil sezon veya bitirdiğimiz pozisyona istinaden konuşmuyorum, Galatasaray'da hiçbirşey bulamazlar. Donuna kadar arasınlar klübü isterlerse, bunu da quote yaparsınız
Mesaj tarihi:
Eğer fb,bjk,ts,karabuk,eskısehır,sıvas düşürülürsekupayı ve sampıyonlugu kım alıcak?süper kupa fınalıde yapılıcak bu gıdısle onu kıme verırler acaba.
Bu arada metrısde baya baya futbol kulübü kuruldu,baskan aziz,teknık dırektor tayfur,oyuncular kalede serdar,ilerde ıbrahım akın,ümit karan...
Mesaj tarihi:
ibo öttüyse bu işin çıkışı yok.

delil yetersiz gak guk derdin ama kapı gibi TEKLİF GELDİ, GABLETTIM diyor adam.

düşsün düşmesi gereken, bank asya ile stsl dijide olsun. temiz futbol pr i ile ucuza dekoder satilsin. diji de aglamasin, kan emicilerden kurtuldu iste. adam akilli pazarlarlar ise rekor satis da olur bank asyayi alirlarsa.

taraftar uyandi abi, su fener de cocukluk etmeyip desteklesin bu sureci, gelirsiniz seneye direk iste ayakta alkislarim ben oyle kulubu.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

omer cavusoglu:

iddia ediyorum juventusun 100 bin taraftari yoktur. kume dusunce ses cikmadi!

AAAABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Karşısındaki herif atlayınca yeni bir yok artık ali sami tepkisi bekledim ama fake atmış eleman.
Mesaj tarihi:
Zaten azıcık realist düşünseler yetecek, 100 küsür yıllık klüp 1 sene Bank Asya'da oynadı diye küçülmez. Düşürün anasını satayım diyen adamı alnından öperim , keşke böyle olsa herkes.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...