Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Olay Fenerin düşmesi işte. Bütün derdiniz o Fener düşsün. Ondan sonra yok adalet yok hukuk yok lig TV'mi satacam yok bu ligde futbol izlenmez, yok adalet olsun. Boş laf yapıyorsunuz. Derdiniz belli.

Hani patide bişeyi severim trolleyen adam direk troller. Siyasetçi gibi adalet ıvır zıvır demez. Derdi FB'nin düşmesimi bırak delilleri bir kenara FB düşsün derdim bu diye açık açık söyler. Adalet hukuk falan boş laf yapmaz mitingteki siyasetçi gibi. Siyasetçilik yapmayın abi. Ülkede yeterince siyasetçi var.

1000 sayfadır FB'nin düşmesi için yırtındınız. GS'den çok FB ile ilgileniyorsunuz. Ben GS'li olsam bende nefret ederdim Aziz Yıldırım'dan. Şike yapmış olsa bile Aziz çok güzel top oynayan bir takım vardı sahada yalan mı? Siz Stancu ile sevinirken biz ortegaları anelkaları getiriyorduk GS'li olsam bana çok koyardı bunlar. Ve herkesde biliyorki FB'de bu değişimin sebebi Aziz Yıldırım.

Ha şike yapmışsa FB'de oda cezasını alır. Sonuçta bu Savcı Aziz Yıldırım'ı metrise gönderince göüzünüzde kahraman oldu. Bunu yapan adam suçluyada cezasını verir değil mi? Yoksa niye bu tufan? Mahkemede suçlu bulduktan sonra TFF aferdersin b.k yemiş ne demek ceza vermiyor.

AMA YA SUÇLU OLMAZSA YA İLERDE AKLANDI DERSE ALLAHIM FB YİNE AZRAİL GİBİ BAŞIMIZDA OLACAK. FB rekabetinden bu kadar korkuyorsunuz. Bu farkı yaratan Aziz Yıldırım'dan nefret ediyorsunuz gayet doğal. Ama siyasetçiliği bırakın.

Kendi takımınız en kötü durumdayken bile FB'nin başarısızlığıyla mutlu oldunuz hep beraber gördük bunları. Hani bu kadar da düşürmeyin kendinizi arkadaş. Yeni BAŞKAN'nınız var. Fatih Terim geri döndü falan transferler gelecek. Bunlar daha önemli olmalı FB'nin başarısızlığından yada düşmesinden.

GS sevginiz FB nefretinizin yanında devede kulak kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

buddha mesele fener ceza alsın falan değil ki ztn

eğer oturaklı acıklamalar gelse tamamda.sürekli kıvırmalı acıklamalarda insanın suphelenceği yoksada supheleniyor

olay şuan sıçtık nası toparlıcaz kıvamında

Peki abi şu mesaj şu yukardakiyle neden çok çelişiyor;

Red said:

sanmam

lig başlayınca yavaş yavaş gündemden düşücek şike

derbi heyecanıydı verilmeyen gol cart curt derken

sonra böyle gazetede 1 gün manşet atarlar aziz tutuksuz yargıya devam edicek diye

sonra ilerde bi gün fener aklandı diye duyarız

Dikkat et TFF'yi geçtim mahkeme sürecinden bahsediyoruz. Ona bile Aziz aklanırsa falan demişsin. Benim demek istediğim siz kafanızda daha ilk günden FB'yi düşürdünüz. Olabilir düşürün istediğiniz kadar. Ama sonra mahkeme sonucuna bile aklanırsa diye endişe ediyorsanız adaletten hukuktan falan bahsetmeyin. TFF'yi GEÇTİM dikkat edersen.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ne kadar anlamsiz bi fanatiklik su yaptigin, okuduklarini anlamana engel resmen.

Valla kendi takımından çok şurda 1000 sayfadır yırtınanlar var. Kendi takımından çok FB ile uğraşanlar var. Fanatiklik yine iyi. Ama kendi takımını geçip FB ile uğraşıyorsan sadece şu 1000 sayfa için değil geçen sezon GS'li FB'liden çok mesaj atmıştır FB başlığına heralde yada GS başlığından. Fanatiklikten daha kötüleride var.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl tam tersi bir durum söz konusu burda

klüplerin isimleri söylemek etik olmaz diyip beşiktaş ve galatasarayı öne atınca neden birşey olmuyor

adamların zaten yapmaları gereken birşeyi açıklama olarak yayınlandığında gereken yapılacaktır/disiplin kuruluna sevk edilecektir deniyor. ardından açıklamara denk işler yapılıyor

yeterli delil yok/klüpleri ve kişileri ayıralımcılar 20 sene öncesini de araştırırız kupayı alırız diyor

deliller çok fena/elimizde delil yok/elimizde yeterli delil yok/adli birimlerce yeterli olabilir ama bizce yeterli değil diye kademe kademe düşüyor açıklamalar

madem elde delil yok ben niye disiplin kuruluna sevk edildim diyen adama 30 gün hak mahrumiyeti veriliyor

boşa geçmiş 21 günün hesabı sorulunca yine patlıyor paşalar, tekerlerine çomak sokuldu diye

burda kimse fb düşmanlığı yapmıyor, olay sadece fb değil
bu olay ligdeki tüm klüpleri ilgilendiriyor
adam gibi çözülmesini istemek de hakları
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

TFF eğer ceza vermekten kaçınsa delilleri istemezdi. Delilleride isterken "Deliller çok sağlam" denilince adamlar sağlamsa verin verelim cezaları dediler. Nerden bilecekler Savcı seçerek delil yollayacak. Nerden bilecekler bu deliller söyledikleri kadar sağlam değil rahat rahat ceza veremicekler.

Dielim ki TFF karar verdi suçsuz dedi. GS yine ağlamıyacak mı? Delilleri göster diye. Ee TFF gösteremiyecek yine delilleri.

Yani savunma almadan, deliller tamamen sağlam olmadan ne oluosa olsun bu takımalr düşürülmedikçe diğer her türlü durumda GS ağlıyacaktı. Diğer her türlü durumda TFF RERÖRE

Kaldı ki eğer FB sezon ortası ceza alırsa ve ceza geciktirilmişse FB için 2 sezon kaybı demek bu zararın 2 katı demek. Yani ağlamaya gerek yok şuan eğer suçluysak TFF bizi daha kötü bir yola soktu merak etmeyin.

iyide adamların bahanesi delillerin eksik olması değil ki?
savunma yapılayamacak olması yoksa kimse çıkıp demedi bu delillere göre şike yok falan diye.

ee savunma yapılamayacağı zaten biliniyordu gizlilik nedeniyle.ee ozaman neden deliller istendi kurul kuruldu incelendi 20 gün madem karar alamayacaktın.
Sosyal ağlarda paylaş

Federasyonun çelişkili açıklamaları gayet normal bence. Emsal bir durum yok ortada, soruşturma desen ayrı telden çalıyor. Bir yığın hukukçu tvde kalkıp farklı şeyler söylediler mevcut durumla ilgili ki bunların arasında beşiktaşın avukatı vardı Gs üniversitesinden hukukçular vardı. Yani federasyonun ne yapacağını bilememesi laflarının arada tutartsız olması normal, biryandan da ligin parasal değeri vs. var, ortalak bir yol bulmaya çalıştılar şuan için. FB eğer suçluysa er yada geç ceza alacak nasıl olsa. Dolayısıyla GS'ın bu açıklamalarını çok hoş bulmuyorum çünkü zaten ne yapacağını düşünen adamın üstüne gidiyorsun, bir kazancın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

budda yanlsılıkla öm attım sdfs

abi benim o mesajlarımda bi celişki yok ki

ben en baştan beri fener düşmeli düşsün gibi birşey söylemedim.orda da söylemedim

olacagını düşündüğüm şeyi söyledim

biz asla şike var mıydı yok muydu bilemicez gibi geliyor

unutulur gider

tff şuan deliller yetersiz diyor.dahada fazla delil var mı.varsa tff ye gönderilcek mi.o deliller şuan feneri düşürmüyorsa 1 sne sonrada düşürmez bence

mahkemede uzun yıllar sürer ama bu süreçte en fazla fener başkanı degişir.feneri sezon ortası yada seney düşürceklerini sanmam cocuk oyuncagı değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

@akila

Ben senin mesajları okuduğunu bile düşünmüyorum abi. Eğer o hırsı büyük harfle yazdıklarımdan çıkardıysan onlar bağırma kızma efekti değildi hızlı hızlı yazarken dikkat çekmek istediğim noktalardı. Ama oralarıda okumadan geçmişsin.

@cavanagh

TFF doğru yolda demiyorum bende. Yada savunmuyorum bu yaptıklarını. Saçmaladıkları ortada. Ama her kesim farklı bir baskı uyguluyor. GS'nin biz yorum yapmayacaz deyip TFF'ye gereksiz baskı uygulaması belkide böyle saçma sapan bir yola itti adamları. Baskı altında bari boş oturmayalım delillerden belki bişeyler çıkartırız dedirti yada bilemiyorum. TFF suçlu düzgün karar veremiyor baskı altında soğuk kanlı davranamıyorlar bu bir gerçek.

Ama sen üstüne alınma birileri çıkıp ya mahkemeden de aklanırlarsa deyip üstüne şöyle laflar gelirse;

cavanagh said:

Adam gibi çözülmesini istemek hakları

Sadri Şener'de yanlışım yoksa hak mahrumiyetini söylediğin konuşmada değil ondan sonra söylediklerinden aldı. Bizim şampiyonluğumuz gitti falan dedi ortada şike var TFF istifa etmeli dedi bu TFF ile hiçbişey olmaz biz onların peşindeyiz. Hangi ligde TFF'yi yancılıkla suçlarsan ortada şike var ama bişey yapmıyorlar diye suçlarsan ceza alırsın. Her sezon bu tip konuşmalardan dolayı hakemler şike mike muhabbetinden cezalar geliyor böyle hak mahrumiyeti falan.

Şuan Sadri Şener'in bahsettiğim açıklamasını NTVspor'da bulamadım ama okuyan okumuştur. Bir yerde TFF'de kendi otoritesini korumalı. Zaten bu otoritelerini korumayadıkları için böyle saçma durumlara düştüler. TFF başarısızmı bence başarısız.

Hatta TFF eğer gerçekten sağlam delilleri görüp buna rağmen ligi ertelemeden başlatıyorsa FB'yi çok daha kötü duruma düşürmüş olacak. 1 sezon değil 2 sezon kayıp olacak.

Ha bunun üstüne bana yok mahkemedende aklanırsa demeyin. Yok TFF mahkemeye rağmen FB'ye ceza vermez gibi komik şeyler söylemeyin. Bunların üstüne birde akilanın tepkisi hiç çekilmez oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

unutulur gider

Abi işte bu çok abartı. Öyle bir durumda FB'nin hem avrupada hemde ligdeki o sıra edindiği başarılar yok sayılacak ve düşürülecek. Fazladan kayıp.

Hadi unutlur gider. Belkide sen haklısın. Tamam ne yapmak lazım abi o zaman? Ben diyorum ki TFF saçmalıyor tamam (Sadece sebeplerim farklı bana göre FB yancılığı değil baskının altında ezilmekten dolayı, otoriteyi koruyamayıp sonra birden otorite adına zırvalamsı falan).

Peki şu durumda Savcılık TFF ile işbirliği yapsa ortada sorun kalacak mı? TFF ne yapsın abi tamam bak saçmaladılar delil melil istediler. Farzedelim ki en başından beri gizliliğin kalkmasını beklediler saçmalamadan önce. Yine ne değişecekti mahkeme süresinde herşey unutulacak. Peki abi SAvcılıkla TFF seçmeli delil yollanacağına neden tam işbirliği yapılmıyor. Buda mı TFF'nin suçu. Bugun hangi TFF başkanı olsa öyle kafasına göre elinde yeterli deliller yokken yargılayamaz. Şuan saçma sapan bir durum var.

Öyle 28 klasör gönderebiliyorsa SAvcılık tam işbirliğide yapabilirdi TFF ile. Ama böyle deyincede Savcının işi gücü yok FB' ile mi uğraşacak diyorsunuz. TFF ne yapabilir ki saçmalamaktan başka. Bu kadar baskı altında saçmalıyorlar net.
Sosyal ağlarda paylaş

Usta hani eyvallah savcı falan çıkıp suçları açıklasa bu adamlar %100 suçlu deseler düşelim np ama GS'nin ortalık bana kalsın rahat rahat şampiyon olayım nidaları bir garip sütten çıkmış ak kaşıklar sanırsam ondan zaten bu kadar karıştırılıyor GS işin içine bakın böyle böyle yamuklarınız var adam olun ayağına.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda ünal aysal mı açtı şike davasını.sonuçta ortaya öyle böyle birşey atıldı.gsde bi bok yediniz tam yiyin açıklaması yapıyor

fenerbahçe olsaydı ne dicekti hyr biz şike yaptık onları düşürmeyin bizi düşürün mü diyicekti

buddha benim unutulur gider dememnin sebebi şu gidişat

hiç güven vermiyor.cunku basında kıvırmaya başladı ufaktan.af cıksın takımlara vs diye haberler okudum gazetelerde

ligtv cıkıp seneye olsun falan diyor

hani bi unutturma erteleme çabası var

şike varsada olsun bikerelik canım nolcak havası yaratılmaya calısıyor.

olayı duygusallıga vuruyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman TFF'nin saçmalıkları bir kenara. Yukarda da yazdım tekrar yazıyorum. Diyelimki başka bit TFF başkanı kadrosu var. Ve saçmalamadılar ve en başından beri gizliliğin kalkmasını beklediler. E senin bu unutulacak dediğin şey hakkında başka TFF olsada bişey yapamıyacak ki. İpler savcılıkta. TFF'nin saçmalamasıymış Unal'ın açıklamalarıymış Sadrinin TFF'ye savaş açmasıymış hepsi anlamsız boş kalmıyor mu? Neyin kavgası bu herşey mahkemeye bağlı gördüğün üzere. Ve gizlilik kararı vs tüm üpleri elinde bilerek tutan TFF'ye yarım yamalak belge gönderende savcılık. Hergün yeni açıklama yapıp boş boğazlık edip ortamı germenin manası nedir. TFF saçmaladı hadi. Herşey mahkemeye bakıyorsa TFF'nin yaptıklarının ne anlamı var ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

tamamda ünal aysal mı açtı şike davasını.sonuçta ortaya öyle böyle birşey atıldı.gsde bi bok yediniz tam yiyin açıklaması yapıyor

fenerbahçe olsaydı ne dicekti hyr biz şike yaptık onları düşürmeyin bizi düşürün mü diyicekti

buddha benim unutulur gider dememnin sebebi şu gidişat

hiç güven vermiyor.cunku basında kıvırmaya başladı ufaktan.af cıksın takımlara vs diye haberler okudum gazetelerde

ligtv cıkıp seneye olsun falan diyor

hani bi unutturma erteleme çabası var

şike varsada olsun bikerelik canım nolcak havası yaratılmaya calısıyor.

olayı duygusallıga vuruyorlar

Abi hala TFF diyorsun. Tamam saçmaladılar. Farzetki TFF gizlilik akrarını bekledi en başından @cavanagh'ın dediği gibi yaptı saçmalamadı. O zaman bile boş gereksiz açıklamalar geliyordu TFF bişey yapmıyor TFF üzerine gereksiz baskı. TFF ne yapabilir abi ne bekliyorsunuz TFF'den? Bak tekrar ediyorum saçmalamadılar gizlilik kararını beklediler e o zamanda mutlu değildiniz. Ne yapabilirler?
Sosyal ağlarda paylaş

ne hakkı yahu?
Fener GS'den maçmı satın aldı parasınımı vermedi ne hakkı?
Naneler yenmiştir zamanında burada yemedi diyen yok kimse ama çıkıpda "adalet, temiz lig" diye ağlamanında bir anlamı yok, şurada 20sinden yüksek herkes hatırlar futbola kene gibi yapışmış Ulusoy dönemini ve o zamanlar siyasi mevkisi apaçık ortada olan Ağar'ın yalpaklıklarını. Boşuna fakir edebiyatı mağdur ayağı yapmaya gerek yok GS ne yaptıysa senelerdir kendi kendisine yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla Tersi bir durum olsaydı, görürdüm ben şimdi böyle konuşan fenerli arkadaşları (keza yine görürdüm ben şimdi böyle konuşan GS'li arkadaşları da).

Yani kimse bıdı bıdı yapmasın, tersi durumda, GS'li, şimdiki FB'li gibi, FB'li, şimdiki GS'li gibi davranacak, yazılar yazıcaktı. O yüzden gelin barışalım sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şurda TFF delilleri isterken bu adamlar içerde savunmaları alınamayacak neden bu apttallık demiyorsunuzda kararımı bekliyorsunuz. Hatta bazıları TFF bağımsızdır düşürsün savunma almaay gerek yok dedi.

Ünal TFF hiçbişey yapmıyorken baskı kurdu TFF'ye. TFF delilleri istedi ve Ünal mutlu sanki hiç açıklama gelmiyor. Deliller bekleniyor Ünal'dan hala açıklama yok. Madem bu kadar adalet düşkünü bu adam niye demiyor yahu bu adamların savunmasını almadan mı ceza vereceksiniz. Gizlilik kararı varken delilleri ne yapacaksın demiyor. Basbayağı ordan bir ceza bişeyler bekliyor. Sonra TFF saçmalıyor Ünal yine konuşmaya başlıyor TFF için bu bir sınavdır yok UEFA FIFA'ya göndermeler. TFF saçmalarken nerdeydin abi. Eğer en baştan delilleri ne yapacan savunma alamıyorken dese eyw diyecem. O sıra hiçbişey demiyor demek bir beklentisi var. Adalet arayan adam eğer objektifse savunmasız cezayada karşı olmalı. Aynı şekilde GS'lilerde demiyor savunma alınmıyorken ne delili. Hatta Ünal o kadar rahat konuşamaasada GS'liler ne savunması TFF bağımsızdır versin kafasına göre cezayı diyorlar. Ünal tamamen ortamı germek için açıklama yapıyor. Yok her zaman yapsa gerçekten her durumda adalet madalet dese tamam. Lig başladı Ünal açıklamaya başladı. TFF delilleri almadan önce açıklamalar. Madem bu kadar düşünceli savunma alamdan ne yapacaksınız delili neden demiyor. Ve TFF hem savunma alamıyorken hemde ipler tamamen Savcılığın elindeyken TFF'den en başından beri yaptığı açıklamalarla beklentisi nedir?

Ünal gayet net siyaset yapıyor. Bununalda onu suçlayamam diğer klup başkanlarınıda. Bir nevi işleri siyaset. Ama Ünal adalet istiyor demeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...